Libnet.ro
UNICEF

11:00

Guvernul va aproba miercuri masuri de sprijin pentru companiile afectate de COVID-19 Astazi sunt pregatite online ultimele detalii

Hotnews Hotnews,
 Guvernul va aproba miercuri masuri de sprijin pentru companiile afectate de COVID-19 Astazi sunt pregatite online ultimele detalii

Masurile economice pe care Guvernul urmeaza sa le aprobe miercuri sunt pregatite intr-un sistem video online de catre ECOROM, un grup de lucru aflat sub coordonarea Cancelariei prim-ministrului si Administratiei Prezidentiale. Si sedinta de Guvern va avea loc tot online. in cursul zilei de marti, grupul de lucru va primi datele la nivel de sector pentru evaluarea impactului economic, care vor fi coroborate cu informatiile de la Statistica si Comisia de Prognoza, a scris pe Facebook Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului. continuă pe Hotnews

Ciolacu propune ca Guvernul sa ia mai multe masuri de sprijin pentru populatie si pentru firmele afectate de coronavirus

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune ca Guvernul trebuie sa ia masuri de sprijin financiar pentru firmele afectate de pandemia cu coronavirus, dar si pentru populatie. Ciolacu propune suspendarea platii ratelor bancare pentru trei pana la sase luni, inghetarea pretului la utilitati, rambursarea TVA si a concediilor medicale restante, amanarea platii CAS si CASS pentru firmele din domeniile de activitate afectate de coronavirus.

Bancile elvetiene ar putea lansa un program de imprumut de 21 mld. dolari pentru companiile afectate de epidemie

Principalele banci elvetiene iau in considerare un program de imprumut de 20 miliarde de franci elvetieni 21 miliarde de dolari), pentru a ajuta miile afaceri afectate de epidemia de coronavirus Covid-19), a anuntat sambata publicatia Handelszeitung,.

Guvernul va lua masuri compensatorii pentru angajatii care intra in somaj tehnic

Premierul Ludovic Orban si ministrul Violeta Alexandru au anuntat ca Guvernul pregateste masuri comp.

Ministerul Transporturilor anunta masuri de sprijin pentru transportatorii rutieri romani, in contextul epidemiei

Ministerul Transporturilor a anuntat o serie de masuri de sprijin pentru transportatorii rutieri romani, dupa ce ministrul Lucian Bode a avut discutii cu acestia in ultima saptamana. Au fost demarate demersuri pentru stabilirea unui coridor de transport pentru transportul rutier international de marfuri sau analizarea posibilitatii de a aplica anumite derogari, pentru conducatorii auto, de la regulile privind perioadele de conducere si de odihna.

Banca Transilvania anunta un prim set de masuri imediate pentru sustinerea IMM-urilor

Banca Transilvania anunta un prim set de masuri imediate pentru sustinerea IMM-urilor si a companiilor care lucreaza cu BT, afectate de actualul context, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Banca Transilvania anunta un set de masuri imediate pentru sustinerea IMM-urilor si a companiilor in criza coronavirusului

Banca Transilvania anunta un prim set de masuri imediate pentru sustinerea IMM-urilor si a companiilor care lucreaza cu BT, afectate de actualul context, printre care si reducerea ratelor de credit.

Oamenii de afaceri romani si straini au propus Guvernului un set de 100 de masuri economice pentru depasirea crizei coronavirusului (document)

Oamenii de afaceri romani si straini reuniti in Confederatia Patronala Concordia si Consiliul Investitorilor Straini au propus Guvernului un set de circa 100 de masuri economice care sa ajute mediul de afaceri sa depaseasca aceasta perioada si sa protejeze consumatorii de efectele epidemiei de coronavirus. Masurile, transmise duminica HotNews, vizeaza amanarea termenului de plata pentru CAS, CASS si CAM pentru o perioada de trei luni cu o bonificatie de 5% pentru companiile care decid sa o plateasca), scheme de imprumuturi garantate de stat sau flexibilizarea temporara a Codului Muncii.

Orban: Guvernul adopta miercuri un prim set de masuri pentru sectoarele afectate de coronavirus

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul va adopta, in sedinta de miercuri, un prim set de masuri pentru sustinerea companiilor si salariatilor din sectoarele afectate. Vom da un puternic semnal angajatilor si economiei: Guvernul va interveni pentru mentinerea locurilor de munca si continuarea activitatii in cat mai multe sectoare economice, a spus Orban.

Orban da semnalul ca va sprijini companiile afectate de haosul iscat de epidemie

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul va adopta, in sedinta de miercuri, un prim set de masu.

Franta este pregatita pentru a ajuta companiile afectate de epidemia de coronavirus

Franta este pregatita sa cheltuiasca zeci de miliarde de euro pentru a ajuta companiile sa depaseasca impactul economic al epidemiei de coronavirus, a anuntat, duminica, ministrul de Finante Bruno Le Maire.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )