Libnet.ro
UNICEF

14:15

Guvernul nu are bani pentru dublarea alocatiilor. Ministrul Muncii: Nu se poate face peste noapte.Cel mai probabil in iulie

Antena3 Antena3,
Guvernul nu are bani pentru dublarea alocatiilor. Ministrul Muncii: Nu se poate face peste noapte.Cel mai probabil in iulie

Cresterea alocatiilor pentru copii nu se poate face peste noapte, deoarece nu sunt fonduri prevazute in buget, astfel ca cel mai probabil masura va putea fi implementata dupa rectificarea bugetara din luna iulie 2020, a declarat, marti, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru. continuă pe Antena3

Dancila ii transmite lui Orban sa o sune daca nu gaseste bani pentru dublarea alocatiilor

Presedintele interimar al Organizatiei de Femei a PSD, Viorica Dancila, a declarat marti ca Guvernul Orban trebuie sa dea dovada de responsabilitate si sa puna in practica legea privind dublarea alocatiilor pentru copii, iar daca nu gaseste solutii, sa sune la Guvernul PSD.

Cheltuieli de 6 miliarde de lei pentru dublarea alocatiilor. Violeta Alexandru: Resursele financiare n-au fost prevazute in bugetul pe 2020 si ramane sa vedem care sa fie solutia (VIDEO)

PNL isi doreste ca alocatiile sa creasca, dar acest lucru presupune o cheltuiala bugetara de 6 miliarde de lei, astfel ca Guvernul Orban o sa vada masura ce se executa bugetul pe prima parte a anului.

Dancila, despre Guvernul Orban: Daca nu gasesc solutii pentru dublarea alocatiilor, sa sune la Guvernul PSD

Danca: Dublarea alocatiilor, dupa 1 iulie. Guvernul va da o ordonanta pentru prorogarea termenului

Guvernul va da o ordonanta de urgenta pentru prorogarea, cel putin pana dupa 1 iulie, a dublarii alocatiilor, a declarat pentru Adevarul Ionel Danca, purtator de cuvant al Executivuluisi sef al Cancelariei premierului.

Prima reactie a ministrului Muncii dupa ce Iohannis a promulgat dublarea alocatiilor. De unde ia bani Guvernul

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat ca Guvernul va respecta dublarea alocatiilor, promulgata de presedinte. Demnitarul a subliniat ca echipa Orban va incerca sa gaseasca banii necesari pentru acest lucru, acoperirea acestei cheltuieli in plus se va face la rectificarea bugetara din a doua jumatate a anului.

Ministrul Muncii, despre dublarea alocatiilor: in acest moment nu sunt bani prevazuti in buget. Solutia inteleapta e ca resursele sa fie gasite la momentul rectificarii din vara

Cresterea alocatiilor pentru copii nu se poate face peste noapte, deoarece nu sunt fonduri prevazute in buget, astfel ca cel mai probabil masura va putea fi implementata dupa rectificarea bugetara din luna iulie 2020, a declarat, marti, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii, despre DUBLAREA alocatiilor pentru copii: Resursele, gasite la momentul rectificarii bugetare

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, marti, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat dublarea alocatiilorpentru copii, ca Guvernul cauta resurse pentru acoperirea acestor cheltuieli.

Ministrul Muncii anunta amanarea cresterii alocatiilor, dupa ce Iohannis a promulgat legea

Desi presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind dublarea alocatiilor copiilor, parintii ar putea primi mai multi bani abia din iulie. Deocamdata, PNL proroga legea.

MINISTRUL MUNCII, DESPRE DUBLAREA ALOCATIILOR: Nu se poate peste noapte,cel mai probabil din iulie

Cresterea alocatiilor pentru copii nu se poate face peste noapte, deoarece nu sunt fonduri prevazute in buget, astfel ca cel mai probabil masura va putea fi implementata dupa rectificarea bugetara din luna iulie 2020, a declarat, marti, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, potrivit Agepres.

Ministrul Muncii, lovitura pentru romani. Dublarea alocatiilor ar putea fi amanata pana la vara

Ministrul Muncii spulbera sperantele romanilor in privinta dublarii alocatiilor. Ministrul Violeta Alexandru a declarat ca cel mai probabil legea, promulgata astazi de Klaus Iohannis, va intra in vigoare abia la vara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )