Libnet.ro
UNICEF

22:45

Guvernul are vineri sedinta pentru a aproba noi masuri de relaxare, incepand cu 15 mai

B1 B1,
Guvernul are vineri sedinta pentru a aproba noi masuri de relaxare, incepand cu 15 mai

Premierul Florin Citu a declarat ca Guvernul are vineri sedinta, de la ora 20. 30, pentru a aproba noi masuri de relaxare incepand cu data de 15 mai. Acestea vizeaza renuntarea la purtarea mastii in. continuă pe B1

Noile masuri de relaxare. Se elimina masca in spatiul liber si se renunta la carantina de noapte DOCUMENT

Guvernul are vineri sedinta, de la ora 20. 30, pentru a aproba noi masuri de relaxare, incepand cu data de 15 mai. in prealabil va avea loc o sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU). intrucat starea de alerta tocmai a fost prelungita pentru 30 de zile, iar premierul Florin Citu a anuntat ca nu se va renunta deocamdata la ea, orice masura de relaxare va trebui sa fie prevazuta intr-o noua hotarare de Guvern.

Rata de infectare in Capitala, sub 1,5 la mia de locuitori pentru a doua zi la rand Joi vor fi decise noi masuri de relaxare a restrictiilor

Rata de infectare in Capitala se mentine pentru a doua zi la rand sub 1,5 la mia de locuitori si a ajuns miercuri la 1,42, arata datele publicate de Directia de Sanatate Publica DSP) Bucuresti. Prefectul Capitalei, Alin Stoica, spune ca joi va fi convocat Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta, care ar urma sa decida noi masuri de relaxare a unor restrictii.

Capitala se pregateste pentru noi masuri de relaxare a unor restrictii De cand ar putea intra in vigoare

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta Bucuresti va fi convocat joi la pranz, daca rata de infectare in Capitala se va mentine sub 1,5 la mia de locuitori. Deschiderea restaurantelor, a cinematografelor, teatrelor la 50 la suta din capacitate, fata de 30 la suta acum, si organizarea de concerte in aer liber, cu pana la 300 de spectatori, se numara printre masurile care ar putea fi decise joi. Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat pentru HotNews. ro ca noile masuri ar putea fi aplicate de vineri dimineata.

Noi masuri de relaxare in Capitala pe agenda CMBSU

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta CMBSU) ar urma sa se intruneasca astazi, pentru a relaxa din nou restrictiile impuse in timpul starii de alerta, a anuntat, ieri, Alin Stoica, prefectul Capitalei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )