Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul cere aprobarea Comisiei Europene pentru finantarea unui tronson din Autostrada Transilvania

România Liberă România Liberă,
Guvernul cere aprobarea Comisiei Europene pentru finantarea unui tronson din Autostrada Transilvania

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor a anuntat ca a finalizat procesul de e. continuă pe România Liberă

TIMISOARA: Reprezentantii Comisiei Europene si ai Ministerului Fondurilor Europene, in dialog cu cetatenii la Universitatea de Vest

In cadrul urmatorului buget pe termen lung al Uniunii Europene pentru 2021-2027, Comisia Europeana a propus modernizarea politicii de coeziune, principala politica de investitii a UE, orientand interventiile catre inovare, emisii reduse de carbon, conectivitate si mobilitate durabila, imbunatatirea calitatii serviciilor publice. Romania are alocate 27 de miliarde de euro prin politica de coeziune in perioada 2021-2027, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Juncker i-a predat stafeta lui von der Leyen la conducerea Comisiei Europene

Noua presedinta a Comisiei Europene, germanca Ursula von der Leyen, i-a adus un elogiu emotionant predecesorului ei, luxemburghezul Jean-Claude Juncker, la ceremonia de predare si primire a atributiilor desfasurata marti, la Bruxelles, relateaza AFP.

Un audit al Comisiei Europene arata ca premierul Cehiei se afla intr-un conflict de interese

Un audit al Comisiei Europene arata ca premierul ceh Andrej Babis se afla intr-un conflict de interese din cauza fostului sau imperiu de afaceri, Agrofert, administrat in prezent de doua fonduri fiduciare, relateaza saptamanalul Respekt, citat de Reuters.

Autostrada Transilvania: Contractul pentru finantarea subsectiuniiBiharia-Bors a fost transmis Comisiei Europene

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, prin Directia Generala Organismul Intermediar pentru Transport a finalizat procesul de evaluare si a semnat contractul de finantare in cadrul POIM 2014-2020 pentru Sectiunea 3C, Subsectiunea 3C3 Biharia-Bors, parte a autostrazii Transilvania.

COMUNICAT DE PRESA: Fonduri europene pentru Romania Durabila

Secretariatul General al Guvernului, prin Departamentul pentru Dezvoltare Durabila si Directia de Strategii Guvernamentale, a organizat astazi conferinta de lansare a proiectului Romania Durabila: Dezvoltarea cadrului strategic si institutional pentru implementarea Strategiei Nationale pentru Dezvoltare Durabila a Romaniei 2030 SIPOCA 613).

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )