Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul de la Chisinau va achita 7.500 de euro pentru judecarea defectuoasa a unui caz de viol

Adevărul Adevărul,
Guvernul de la Chisinau va achita 7.500 de euro pentru judecarea defectuoasa a unui caz de viol

Guvernul Republicii Moldova s-a angajat sa plateasca 7. 500 de euro unei femei care a fost violata. Plangerea depusa la Curtea Europeana a Drepturilor Omului a fost reglementata amiabil in iulie 2018. Joi, 11 octombrie 2018, CEDO a emis o decizie prin care a luat act de reglementarea amiabila a cauzei si a decis radierea de pe rol a plangerii reclamantei, transmite IPN cu referire la un comunicat de presa al Asociatiei Promo-LEX. continuă pe Adevărul

UE: Buget de 1 milion de euro pentru monitorizarea criptomonedelor si afacerilor fintech

Uniunea European a dezvaluit ca va aloca peste 1 milion de euro pentru monitorizarea criptomonedelor si afacerilor fintech pe parcursul anului 2019.

Siegfried Muresan: Guvernul a votat taierea fondurilor pentru pesta porcina africana in Bugetul UE 2019

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan, purtatorul de cuvant al PPE, acuza Guvernul condus de Viorica Dancila ca s-a opus suplimentarii bugetului UE cu 110 milioane de euro pentru despagubirea fermierilor afectati de pesta porcina africana.

SIF Oltenia a primit cele 140 milioane de euro pentru actiunile BCR

Tranzactia prin care SIF Oltenia SIF5) si-a vandut catre Erste Group Bank participatia de 6,29% 1. 303 de actiuni) pe care societatea de investitii financiare o avea la Banca Comerciala Romana BCR) s-a finalizat ieri, SIF5 incasand suma de 140 de milioane de euro, dupa ce saptamana trecuta actionarii societatii au votat instrainarea pachetului de actiuni, informeaza emitentul printr-un comunicat postat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Ministerul Turismului din Israel, buget de 200 MIL. euro pentru promovare: Investitii in infrastructura turistica si subventii pentru hotelieri si companii aeriene

In martie 2018, ministrul Bogdan Trif anunta ca bugetul de promovare al Ministerului Turismului pentru anul curent va fi de 13 milioane de lei. In Israel, o destinatie care atrage tot mai multi turisti romani, Ministerul Turismului are un buget de 200.

Surprinzator: UE acorda 1 MILION DE EURO pentru monitorizarea CRIPTOMONEDELOR!

Uniunea European a dezvaluit ca va aloca o suma considerabila pentru monitorizarea criptomonedelor si afacerilor fintech pe parcursul anului 2019, anunta StartupCafe. ro. Asa cum arata programul sau nual de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )