Libnet.ro
UNICEF

00:07

Guvernul Dancila se pregateste pentru scenariul iesirii din piata a administratorilor din Pilonul II de pensii si controlul celor 11 miliarde de euro din acest sistem

Hotnews Hotnews,
 Guvernul Dancila se pregateste pentru scenariul iesirii din piata a administratorilor din Pilonul II de pensii si controlul celor 11 miliarde de euro din acest sistem

Guvernul a adoptat joi o Ordonanta de Urgenta prin care sa rezolve un vid legislativ din Pilonul II de pensii, respectiv situatia in care ies din piata toate cele sapte companii care gestioneaza cele peste 11 miliarde de euro ale celor peste 7,3 milioane de romani. Fondul de Garantare a Drepturilor din Sistemul de Pensii Private, controlat de ASF, va putea desfasura si activitatea de administrare speciala a activelor administratorilor care ies din piata, potrivit unui proiect de OUG obtinut de HotNews. ro. UPDATE Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici: Este o propunere facuta de ASF, aprobata astazi in Guvern, si care nu inseamna ca cineva nationalizeaza ceva. Absolut deloc. continuă pe Hotnews

SURSE DIN PIATA: CEZ vrea sa-si vanda afacerea din tara noastra

CEZ intentioneaza sa finanteze centrala nucleara din Cehia cu banii obtinuti din vanzarea activelor din celelalte tari, potrivit surselor noastre CEZ vrea sa vanda activele pe care le are in pietele internationale, inclusiv pe cele din tara noastra, dupa cum ne-au precizat surse din piata de energie. Acestea ne-au spus ca grupul ceh intentioneaza sa finanteze constructia centralei nucleare din Cehia cu banii obtinuti din vanzarea business-urilor din alte tari.

SURSE DIN PIATA: CEZ vrea sa-si vanda afacerea din tara noastra

CEZ vrea sa vanda activele pe care le are in pietele internationale, inclusiv pe cele din tara noastra, dupa cum ne-au precizat surse din piata de energie.

Guvernul Dancila restituie taxa auto pana la finalul lunii mai, anunta ministrul de Finante, Eugen Teodorovici

Romanii care asteapta de ceva vreme restituirea taxei auto au un motiv de bucurie. Asta pentru ca Guvernul le va restitui banii celor care si-au cumparat masinipana la finalul lunii mai, anunta.

Guvernul Dancila lucreaza la strategia nationala pentru Inteligenta Artificiala

Romania se afla in proces de elaborare a primei strategii nationale in domeniul Inteligentei Artificiale, document ce va fi postat pentru dezbatere publica pana la finele anului 2019, a anuntat miercuri ministrul Comunicatiilor Alexandru Petrescu, la reuniunea Consiliului Ministerial 2019 al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE).

Guvernul Dancila promite un stadion de 32.000 de locuri la Timisoara la standarde UEFA

Guvernul PSD anunta construirea unui stadion de fotbal modern, de 32. 000 de locuri la Timisoara. Vestea a fost data de vicepremierul Daniel Suciu, aflat in vizita in orasul de pe Bega. Cat de repede? Totul.

Viorica Dancila: 20.000 de lei, bani gratis, pentru fiecare gospodarie din Romania. Dezicii de ULTIMA ORA la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, ca fiecare gospodarie din Romania va putea sa primeasca un ajutor nerambursabil in valoarea de 20. 000 de lei. Banii vorputeafi folositi, de exemplu,.

Darius Valcov, urmarit penal de DIICOT. Consilierul lui Dancila, dosar pentru publicarea protocolului dintre SRI si Parchetul General

DIICOT a inceput urmarirea penala pe numele lui Darius Valcov pentru ca ar fi publicat anul trecut protocolul de colaborare dintre SRI si Parchetul General. Infractiunea vizata este divulgarea secretului care.

Ministrul Muncii, Marius Budai: Guvernul are bani pentru pensii, Iohannis minte din nou

Marius Budai, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, dezminte informatiile lansate in spatiul public de catre presedintele Iohannis si seful PNL, Ludovic Orban, referitoare la faptul ca Guvernul nu.

George Maior a anuntat ca nu se poate prezenta pentru audieri la Sectie din motive de sanatate (surse)

Fostul director SRI George Maior a transmis, prin Ministerul Afacerilor Externe, Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie SIIJ) ca nu se va putea prezenta la audierea de joi, 23 mai, din motive care tin de sanatatea sa, au precizat pentru Mediafax surse judiciare.

Organizatia Salvati Copiii, investitie de peste 700.000 de lei pentru dotarea maternitatilor din Regiunea Vest

Mai multe maternitati din regiunea Vest vor fi dotate cu aparatura medicala in valoare de 728. 000 lei, ca urmare a unei investitii a Organizatiei Salvati Copiii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )