Libnet.ro
UNICEF

06:00

Guvernul isi asuma raspunderea parlamentara pe mai multe legi

Antena3 Antena3,
Guvernul isi asuma raspunderea parlamentara pe mai multe legi

Guvernul se reuneste marti in sedinta, pe ordinea de zi fiind proiectele pentru care urmeaza sa isi asume raspunderea intr-o prima etapa - modificarile la legile justitiei, abrogarea OUG 512019, legea plafoanelor bugetare-, dar si prezentarea, intr-o prima lectura, a proiectului privind OUG 114, pentru care Executivul isi va asuma raspunderea in a doua etapa. continuă pe Antena3

UDMR anunta ca va sustine o motiune de cenzura daca Guvernul isi asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi

UDMR va sustine o motiune de cenzura daca Guvernul isi va asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi. Anuntul a fost facut de liderul deputatilor Uniunii, Korodi Attila, care a precizat ca PNL a semnat un acord cu UDMR in care s-a angajat ca nu va da ordonanta si nu-si va asuma raspunderea pe modificarea legii electorale.

Ciolacu: Vom sesiza Curtea Constitutionala daca Guvernul si asuma raspunderea pe legi similare cu proiecte aflate n dezbatere la Parlament

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, dupa reuniunea conducerii PSD, ca partidul va sesiza Curtea Constitutionala daca Guvernul isi va asuma raspunderea pe legi similare cu proiecte aflate in dezbatere in Parlament.

Proiectele pentru care Guvernul si va asuma raspunderea, pe ordinea de zi a sedintei de marti a Guvernului

Guvernul se reuneste marti in sedinta, pe ordinea de zi fiind proiectele pentru care urmeaza sa isi asume raspunderea intr-o prima etapa - modificarile la legile justitiei, abrogarea OUG 512019, legea plafoanelor bugetare-, dar si prezentarea, intr-o prima lectura, a proiectului privind OUG 114, pentru care Executivul isi va asuma raspunderea in a doua etapa.

Guvernul a anuntat pe ce legi isi va asuma raspunderea in Parlament. Ce ordonante de urgenta sunt pregatite

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, luni, proiectele de lege pe care Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament, precum si pregatirea unor ordonante de urgenta.

MARCEL CIOLACU: PSD va depune motiune de cenzura, daca PNL isi asuma raspunderea in cazul alegerilor electorale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, azi, inaintea sedintei Biroului Politic provizoriu, ca partidul va depune o motiune de cenzura in cazul in care Guvernul Orban decide sa-si asume raspunderea asupra legilor electorale, relateaza ziare. com.

Guvernul isi angajeaza raspunderea pe trei legi. Raluca Turcan a uitat ce voia sa spuna: Care era a treia?

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, luni,intr-o conferinta de presa ca Guvernul Orban isi asumaraspunderea pe trei legi. Raluca Turcan a avut un blocaj in momentul in care a enumerat cele trei legi proiecte de lege, intreband care e a treia?.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in sedinta de Guvern, ca executivul isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi. Primul include prorogarea unor termene prevazute in legile justitiei, legea plafoanelor bugetare si abrogarea ordonantei 51, pentru a permite decontarea transportului elevilor. Va urma apoi asumarea raspunderii pe abrogarea unor prevederi din OUG 114, cunoscuta si ca ordonanta lacomiei.

Ciolacu a afirmat ca PSD va depune motiune de cenzura daca PNL isi asuma raspunderea pe electorale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, inaintea sedintei Biroului Politic .

Ludovic Orban anunta asumarea raspunderii pe mai multe pachete legislative

Premierul Ludovic Orban a anuntat in sedinta de Guvern de vineri ca Executivul isi va asuma raspunderea pe doua pachete legislative. Unul dintre acestea este legat de legile Justitiei, iar al doilea.

Mihai Tudose, despre revenirea in PSD: Nu exclud. Atat timp cat noul PSD isi asuma ca nu mai face niste lucruri, putem avea o discutie

Eurodeputatul Mihai Tudose a declarat luni ca nu exclude o reintoarcere in PSD, dar ca o hotarare in acest sens va lua numai dupa ce va avea o discutie cu presedintele interimar Marcel Ciolacu, cu noua echipa de conducere a PSD, dar si cu membrii fostei organizatii Pro Romania de la Braila, care si-au dat sambata demisia in bloc din partid.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )