Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul lui Dragnea il aduce la puscarie pe prietenul lui Dragnea, Radu Mazare

Adevărul Adevărul,
Guvernul lui Dragnea il aduce la puscarie pe prietenul lui Dragnea, Radu Mazare

Diferente frapante fata de cazul Sebastian Ghita! Lui Tudorel Toader i-au trebuit luni intregi sa rezolve problema extradarii lui Ghita, care nici n-a mai fost rezolvata. Ghita se afla, bine mersi, in Serbia, la granita Romaniei. in schimb, ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall a rezolvat in cateva zile ce parea un miracol: aducerea in tara a lui Radu Mazare, prietenul de o viata al lui Dragnea. Ce face diferenta?. continuă pe Adevărul

Ce se intampla luni, 20 mai, in Romania. Radu Mazare va fi adus in tara, insa si lui Dragnea i se pregateste ceva

Luni, 20 mai 2019, va fi o zi plina pentru Justitia din Romania. Radu Mazare va fi adus in tara din Madagascar, unde fugise in 2017 pentru a scapa de problemele cu legea. Dar si lui Liviu Dragnea i se pregateste ceva la Curtea Suprema: are termen in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Vor [] .

Motivul pentru care Radu Mazare a fost arestat in Madagascar: ce spune fratele sau

Fratele lui Radu Mazare a acordat presei un interviu in care a venit cu propriile explicatii legate de arestarea fratelui sau. Mihai Mazare, fratele fostului primar al Constantei, are propriile explicatii pentru arestarea fratelui sau. Desi Politia Romana a comunicat oficial ca Radu Mazare a fost arestat in baza unui mandat international emis pe numele [] .

Fiul lui Radu Mazare a povestit ce face fostul edil in arest: Este sub protectia ONU

Fiul lui Radu Mazare a povestit ce face tatal sau in aceste zile, in Madagascar. Fostul primar al Constantei a fost arestat miercurea trecuta si se afla in custodia politistilor. Fiul lui Radu Mazare, Raducu Mazare, sustine ca se afla, alaturi de tatal sau, in Madagascar. Fostul primar asteapta decizia autoritatilor malgase in cazul extradarii [] .

E oficial: cand ajunge Radu Mazare in Romania

Extradarea lui Radu Mazare se face pe repede-inainte. Autoritatile romane anunta o procedura rapida in cazul sau, astfel ca fostul primar ajunge in tara in cateva zile. Radu Mazare va fi adus in tara luni, 20 mai. O echipa de la Bucuresti a plecat deja spre Madagscar pentru a-l prelua pe fostul primar. Procedura se [] .

Radu Mazare, prima reactie dupa ce s-a decis extradarea: Am obosit sa lupt!

Radu Mazare va fi adus curand in tara, sub escorta, dupa cum preciza ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall. Fostul primar al Constantei a facut si primele declaratii dupa ce autoritatile din Madagascar au aprobat cererea de extradare. Radu Mazare, fostul primar al Constantei, a vorbit, pentru prima data de la arestare, despre situatia sa.

RADU MAZARE: Am obosit sa lupt cu statul roman abuziv

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, condamnat la 9 ani de inchisoare si arestat in 8 mai in Madagascar, afirma ca nu se va opune extradarii pentru ca a obosit sa lupte. in plus, Mazare sustine ca dupa ispasirea pedepsei se va intoarce in Madagascar.

Radu Mazare va fi adus in tara: anuntul de ultima ora al ministrului interimar al Justitiei

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a precizat ca Radu Mazare urmeaza sa fie adus in tara. Cererea de extradare a fost aprobata de autoritatile din Madagascar. Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat, marti, ca a primit informatia oficiala potrivit careia cererea de extradare a lui Radu Mazare a fost acceptata. Asadar, fostul [] .

Extradarea lui Radu Mazare, aprobata de Ministerul Justitiei din Madagascar. De ce nu este adus in tara

Autoritatile din Madagascar au aprobat cererea de extradare a lui Radu Mazare, dupa ce au analizat dosarul trimis de la Bucuresti. Radu Mazare este la un pas de a fi adus in tara dupa ce ministrul Justitiei din Madagascar a aprobat cererea de extradare. Informatia e oferita de publicatia LExpress de Madagascar, care il citeaza [] .

Avocatul lui Radu Mazare: La noi nu a ajuns niciun document. Domnul Mazare este solicitant de azil politic

Avocatul lui Radu Mazare a afirmat, in exclusivitate pentru Antena 3, ca pana in momentul de fata nu i s-a prezentat niciun document oficial cu privire la arestul sau si ca clientul sau este protejat de.

Radu Mazare, tot mai aproape de executarea pedepsei

Extradarea lui Radu Mazare din Madagascar va fi facuta in procedura de urgenta. Anuntul a fost facut de ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, dupa ce omologul sau din Madagascar, Jean-Jacques Randrianasolo, a declarat ca Radu Mazare va fi extradat in Romania, dat fiind ca tara sa a primit, de la Bucuresti, toate documentele necesare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )