Libnet.ro
UNICEF

19:17

Guvernul May numeste infrangerea din Parlament un accident de parcurs

B1 B1,
Guvernul May numeste infrangerea din Parlament un accident de parcurs

Guvernul britanic a redus, vineri, la un accident de parcurs infrangerea suferita joi in Parlament, atunci cand premierul May le-a cerut parlamentarilor un vot pentru a-si reconfirma mandatul de renegociere. continuă pe B1

Guvernul va da Ordonanta pentru dublarea alocatiilor copiilor, n functie de votul din Parlament pe buget

Ministerul Muncii a venit cu un punct de vedere in aceasta dimineata vizavi de votul de joi din Parlament cu privire la marirerea alocatiilor copiilor. Asta pentru ca este nevoie de modificarea Legii 61/2003. Astfel, in functie de votul de vineri pe Legea bugetului, Guvernul va trebui sa vina cu o Ordonanta de urgenta.

Cel mai noi victorii ale lui Dragnea din parlament iti arata puterea liderului PSD

Dragnea a inregistrat o serie de victorii importante in ultimele 24 de ore. Liderul PSD a facut legea in Parlament pe parcursul negocierilor pentru legea bugetului pe 2019. Dupa ce taiase semnificativ din bugetul SRI si SPP, Dragnea s-a prezentat la tribuna Parlamentului pe parcursul zilei de joi cu alte cateva idei crete care s-au [] .

Final nebun de BREXIT: Theresa May pierde votul din Camera Comunelor pentru renegocierea acordului cu UE! infrangerea a fost provocata de propriul partid

Theresa May a suferit o infrangere usturatoare in Camera Comunelor, joi, atunci cand parlamentarii britanici au respins o motiune prin care premierul dorea sa isi reconfirme mandatul de a negocia o revizuire a.

Sturgeon afirma ca Guvernul May este din ce n ce mai nesabuit si neglijent

Nicola Sturgeon, premierul Scotiei, a declarat ca Guvernul britanic condus de Theresa May este din ce in ce mai nesabuit si neglijent prin faptul ca nu exclude scenariul iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana fara niciun acord, informeaza Mediafax citand postul ITV.

VIDEO Scene penibile din Parlament: Ministrul Tineretului nu stie ce contine bugetul si nici cu cine a lucrat la proiect

O scurta inregistrare de la dezbaterile asupra bugetului de stat din comisiile parlamentare surprind un moment penibil in care, chestionat in legatura cu anumite prevederi din proiect legate de indemnizatiile pentru sportivi, ministrul Tineretului si Sportului, Bogdan Matei, ridica din umeri si spune ca nu stie cine este secretarul de stat cu care se presupune ca a lucrat la buget.

ştiri de la B1

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )