Libnet.ro
UNICEF

06:30

Guvernul Orban a amanat o decizie privind Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie

Antena3 Antena3,
Guvernul Orban a amanat o decizie privind Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie

Seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, a anuntat, vineri seara, la finalul sedintei de Guvern ca s-a discutat Memorandumul care vizeaza Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ), s-au. continuă pe Antena3

Guvernul Orban se reuneste in sedinta

Guvernul Orban se reuneste, vineri, in sedinta, avand mai multe proiecte pe ordinea de zi. Printre acestea se numara un Memorandum privind Sectia speciala de investigare a infractiunilor din Justitie si decizia de asumare a raspunderii pentru abrogarea OUG 512019 pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul transportului de persoane, prin care transportului rutier de persoane interjudetean este eliminat din sfera serviciilor publice.

Abrogarea recursului compensatoriu, asumata de Guvernul Orban

Guvernul Orban isi va asuma raspunderea pe legea privind abrogarea recursului compensatoriu si pe legea privind prorogarea dispozitiilor privind pensionarea magistratilor dupa implinirea a 20 de ani de activitate.

Veste buna pentru toti posesorii de masini pe benzina si motorina. Ce anunt a facut Guvernul Orban

Vesti bune pentru soferii! Supraacciza la carburanti a fost eliminata, iar romanii vor simti asta cand vor merge sa faca plinul, la benzinarii. Supraacciza la carburanti a fost data spre eliminare in plenul Camerei Deputatilor, cu o zi in urma. Comisia de buget-finante a oferit, marti, un raport de admitere al unui proiect de lege, .

Surse: Guvernul Orban ia in calcul sa-si angajeze raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi, ca sa forteze anticipatele

Guvernul Orban ia in calcul sa-si angajeze raspunderea in Parlament pentru alegereaprimarilor in doua tururi, constient fiind ca asta ar putea duce la demiterea sa prin motiune de cenzura si, implicit,.

Salariu minim 2020. Anunt facut de Guvernul Orban

Guvernul Orban a elaborat si supus dezbaterii publice proiectul deHotarare pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata, prin aplicarea caruia veniturile salariatilor vor fi.

Cine e Traian Berbeceanu, justitiarul din Alba Iulia ajuns in Guvernul Orban

Traian Berbeceanu e cunoscut drept politistul care s-a luptat cu mafia fierului vechi din Hunedoara si si-a deranjat superiorii. Acum, el va face parte din Guvernul Orban, Traian Berbeceanu,.

USR vrea desfiintata Sectia Speciala pentru Investigarea Magistratilor in cel mai scurt timp

Stelian Ion considera ca un motiv bun pentru desfiintarea SIIJ sunt si rapoartele Comisiei de la Ven.

Guvernul Orban lucreaza la studiul de impact pentru abrogarea OUG 1142018

Cabinetul Orban lucreaza in prezent la studiul de impact privind abrogarea unor masuri din OUG 1142.

Guvernul Orban anunta angajarea raspunderii pentru amanarea unor termene din Legile Justitiei

Ludovic Orban a anuntat vineri ca Guvernul isi va asuma raspunderea pe prorogarea unor termene prevazute in Legile Justitiei ce vizeaza pensionarea anticipata a magistratilor, trecerea la completele de apel de 2 la 3 judecatori si dublarea duratei cursurilor la INM.

Fifor trage un semnal de alarma: Angajatii trebuie protejati! Mesaj pentru Guvernul Orban

Mihai Fifor, fost secretar general al PSD, sustine caGuvernul Orban ar trebui sa ia masuri suplimentare de protectie a angajatilor, dupa eliminarea supraimpozitarii contractelor part-time. Fifor scrie,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )