Libnet.ro
UNICEF

10:45

Guvernul Orban mai are in vedere cel putin doua angajari de raspundere. Turcan: Daca trec, ne indeplinim programul de guvernare. Daca nu, ajungem la anticipate

B1 B1,
Guvernul Orban mai are in vedere cel putin doua angajari de raspundere. Turcan: Daca trec, ne indeplinim programul de guvernare. Daca nu, ajungem la anticipate

Guvernul Orban mai are in vedere cel putin doua angajari de raspundere, in eventualitatea in care demersul pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi nu este blocat de motiunea de cenzura. continuă pe B1

DOCUMENT Cum vrea guvernul sa combata turismul electoral: Pot vota intr-o localitate doar cei care au resedinta acolo de cel putin trei luni

Guvernul Ludovic Orban a introdus, in proiectul pentru alegerea primarilor in doua tururi, pentru care-si asuma raspunderea, un alineat ce prevede ca pot vota intr-o localitate doar cei care au domiciliul acolo de cel putin trei luni, masura fiind luata pentru limitarea situatiilor de turism electoral. Cum justifica Guvernul proiectul pentru alegerea primarilor in doua tururi: Unii edili urmaresc obtinerea unei sustineri facile din partea unei minoritati Dupa scrutinele din 2012 si 2016 s-a generat un profund val de nemultumire.

Guvernul Orban a transmis Parlamentului proiectul de lege pentru alegerea primarilor in doua tururi Cum vrea PNL sa combata turismul electoral si sa incurajeze pluralismul

Guvernul Orban a transmis Parlamentului, luni, proiectul de lege pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, cel mai recent motiv de clinci dintre PSD si PNL. Printre prevederile actului normativ se.

Guvernul Orban, lovitura dura pentru pensionari si copii. Ce se intampla cu banii de pensii si alocatii

Guvernul a prorogat dublarea alocatiilor pe motiv ca in buget nu au fost cuprinse sumele aferente cresterii, dupa ce initial s-a votat dublarea acestora. Premierul Ludovic Orban sustine ca nu este obligatoriu ca alocatiile sa fie dublate din a doua jumatate a anului. Guvernul Orban, lovitura dura pentru pensionari si copii Alocatiile pentru copii vor .

Guvernul Orban demareaza marea dezbatere nationala pe tema Green Deal. Orban: Vom analiza consecintele asupra Romaniei, obiectivele asumate si pozitia tarii pe acest subiect (VIDEO)

Guvernul Orban va demara o serie de consultare publica a mediului de afaceri, organizatiilor profesionale si sindicatelor cu privire la ce se numeste Green Deal si consecintele sale asupra Romaniei. De.

PSD sustine salariul minim european: Vom forta Guvernul Orban sa majoreze salariul minim la 60% din salariul mediu

PSD a anuntat marti ca va forta Guvernul Orban sa majoreze salariul minim din Romania, astfel incat sa ajunga la 60% din salariul mediu, dupa cum arata propunerea Bruxelles pentru un salariu minim european.

GABRIELA FIREA: Guvernul Orban a acordat facilitati fiscale doar anumitor societati private

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Guvernul Orban ar fi acordat facilitati fiscale doar anumitor societati private, nu intregului mediu de afaceri. Firea a reactionat in urma declaratiei premierului Ludovic Orban, care a vorbit despre scutirea de impozit pentru IT-isti.

Marius Budai acuza Guvernul Orban de cinism in tratarea romanilor - privind pensiile si alocatiile

Marius Budai sustine ca Guvernul Orban a indatorat Romania cu 18,5 miliarde de lei, dar nu vor fi lu.

Spania, sub cod rosu de fenomenem meteo extreme. Cel putin un om si-a pierdut viata, iar altii sunt dati disparuti (VIDEO)

Alerta de cod rosu si portocaliu in Spania. Cel putin un om si-a pierdut viata, iar altii sunt dati disparuti, ca urmare a furtunii Gloria. Ministerul Afacerilor Externe a emis o avertizare de calatorie si ii.

PSD acuza guvernul ca nu a venit cu nicio lege in Parlament si fuge de orice dezbatere Orban minte ca 80% dintre cetateni ar vrea doua tururi de scrutin

Partidul Social Democrat il acuza pe premierul Ludovic Orban ca minte cand spune ca peste 80% din cetateni vor primari alesi in 2 tururi, adica alegeri mai scumpe, si ca Guvernul PNL nu are bani de alocatii pentru copii, dar gaseste imediat bani pentru alegeri anticipate si pentru doua tururi de scrutin.

PSD anunta cum va forta Guvernul Orban sa creasca salariul minim la un nivel decent: PNL a uitat formula

PSD anunta ca va incerca sa puna presiune asupra Guvernului Orban pentru cresterea salariului minim la un nivel decent prin mecanismele europene, adaugand ca social-democratii sustin introducerea unui salariu minim european care reprezinta 60% din salariul mediu al fiecarui stat membru UE.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2742 seconds )