Libnet.ro
UNICEF

06:30

Guvernul Orban se reuneste in sedinta. Proiectele pentru care isi va asuma raspunderea, pe ordinea de zi

Antena3 Antena3,
Guvernul Orban se reuneste in sedinta. Proiectele pentru care isi va asuma raspunderea, pe ordinea de zi

Guvernul se reuneste marti in sedinta, pe ordinea de zi fiind proiectele pentru care urmeaza sa isi asume raspunderea intr-o prima etapa - modificarile la legile justitiei, abrogarea OUG 512019, legea plafoanelor bugetare-, dar si prezentarea, intr-o prima lectura, a proiectului privind OUG 114, pentru care Executivul isi va asuma raspunderea in a doua etapa. continuă pe Antena3

Proiectele pentru care Guvernul si va asuma raspunderea, pe ordinea de zi a sedintei de marti a Guvernului

Guvernul se reuneste marti in sedinta, pe ordinea de zi fiind proiectele pentru care urmeaza sa isi asume raspunderea intr-o prima etapa - modificarile la legile justitiei, abrogarea OUG 512019, legea plafoanelor bugetare-, dar si prezentarea, intr-o prima lectura, a proiectului privind OUG 114, pentru care Executivul isi va asuma raspunderea in a doua etapa.

Guvernul se reuneste in sedinta, pe ordinea de zi fiind incluse mai multe proiecte menite sa intoarca masuri aplicate de PSD. Despre ce este vorba

Guvernul se reuneste in sedinta, pe ordinea de zi fiindincluse mai multe proiecte pentru care urmeaza sa isi asume raspunderea si care sunt menite sa intoarca o parte a reformelor introduse de.

Surse. PSD depune motiune de cenzura daca Guvernul Orban impune alegeri in doua tururi pentru primari. UDMR, de partea PSD

PSD va depune motiune de cenzura in cazul in care Guvernul Orban va schimba legea electorala prin ordonanta de urgenta sau angajarea raspunderii, astfel incat primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin. Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, se teme ca mai multi primari PSD vor migra la PNL in cazul in care vor fi alegeri in doua tururi, pentru ca si-ar pierde mandatul, ca urmare a aliantelor intre partidele de dreapta din turul doi.

Barna ataca Guvernul Orban pe tema alegerilor locale in doua tururi: Mentinerea unui singur tur convine doar celor care se tem de voturi

Dan Barnascrie, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca Guvernul Orban ar fi trebuit sa-si asume raspunderea si pe legea pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, in conditiile in care.

USR cere ca majorarea pensiilor in 2020 sa nu se aplice integral. Ce pericol ar pandi Guvernul Orban

Deputatul USR Catalin Drula ii cere premierului Ludovic Orban ca majorarea pensiilor in 2020 sa nu se aplice integral. Ce pericol ar pandi noul guvern? USR cere ca majorarea pensiilor in 2020 sa nu se aplice integral Deputatul USR, Catalin Drula, vicepresedinte al partidului, ii cere lui Ludovic Orban sa prevada in legea plafoanelor bugetare, .

Ce pile are Anamaria Prodan in Guvernul Orban. in ce functie a fost numit finul ei si unchiul acestuia

Anamaria Prodan are cu ce se mandri. Cunoscuta impresata are rude peste tot, asa ca nu este de departea cea mai cunoscuta din familia sa. Ce functii au finul si unchiul acesteia? Legatura dintre Anamaria Prodan si doi membrii din Executiuvl liberal Anamaria Prodan are rude care sunt implicate in diverse domenii. Daca multi prieteni, .

Klaus Iohannis, despre o posibila motiune de cenzura a PSD: Daca Guvernul Orban pica, primul pas sunt alegerile anticipate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Palatul Cotroceni, ca este dreptul constitutional al PSD sa depuna o motiune de cenzura, insa daca Guvernul Orban este demis primul pas sunt alegerile anticipate.

Politia Romana, anunt important pentru romanii care isi pierd pasaportul. De ce trebuie sa tina cont

Politia Romana a declansat ieri, 9 decembrie, o noua campanie de constientizare, pe pagina oficiala de pe facebook, campanie ce se refera la documentele de calatorie declarate furate sau pierdute, gasite si folosite ulterior la trecerea frontierei. Politia Romana, anunt important pentru romanii care isi pierd pasaportul Pana pe 6 ianuarie 2020, avand in vedere .

Guvernul isi asuma raspunderea parlamentara pe mai multe legi

Guvernul se reuneste marti in sedinta, pe ordinea de zi fiind proiectele pentru care urmeaza sa isi asume raspunderea intr-o prima etapa - modificarile la legile justitiei, abrogarea OUG 512019, legea plafoanelor bugetare-, dar si prezentarea, intr-o prima lectura, a proiectului privind OUG 114, pentru care Executivul isi va asuma raspunderea in a doua etapa.

Guvernul Orban, sedinta cruciala pe asumarea raspunderii

Conducerea PNL se reuneste, luni,sedinta saptamanala, in frunte cu Ludovic Orban. Liberalii decid daca isiasuma sau nu raspunderea pe mai multe pachete de legi. De asemenea, in urma cu cateva zile se discuta si asumarea raspunderii pe legea bugetului de stat, dar si asumara raspunderii in ceea ce priveste proiecte de Justitie, precum pensionarea anticipata a magistratilor, proiect care ar trebui schimbat cat mai repede, potrivit liberalilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )