Libnet.ro
UNICEF

21:17

Guvernul Orban le spune romanilor mi casa es su casa

România Liberă România Liberă,
Guvernul Orban le spune romanilor mi casa es su casa

Guvernul Ludovic Orban intentioneaza sa desfiinteze programul Prima casa. continuă pe România Liberă

Persoanele cu viza de flotant, penalizate de guvernul Orban: de ce nu au voie sa voteze la locale

Dincolo de proiecte de infrastructura importante, care ne vor face traiul mai usor in Romania, guvernul Orban a petrecut ultimele luni modificand legea electorala. Anul acesta este unul electoral pentru romani. Pana la finalul lui 2020, vom avea atat alegeri locale in Romania, cat si alegeri parlamentare. Primele sunt programate pe 7 iunie 2020, in .

Guvernul Orban il va rechema pe fiul vitreg al lui Teodor Melescanu din functia de consul general la Strasbourg. PSD il numea sef de misiune si provoca un adevarat scandal de presa

Guvernul Orban pregateste rechemarea lui Sorin-Adrian Pirvulescu, fiul vitreg al lui Teodor Melescanu, din functia de consul general al Romaniei la Strasbourg. Masura apare pe ordinea de zi a viitoarei.

PSD sustine salariul minim european: Vom forta Guvernul Orban sa majoreze salariul minim la 60% din salariul mediu

PSD a anuntat marti ca va forta Guvernul Orban sa majoreze salariul minim din Romania, astfel incat sa ajunga la 60% din salariul mediu, dupa cum arata propunerea Bruxelles pentru un salariu minim european.

PSD anunta cum va forta Guvernul Orban sa creasca salariul minim la un nivel decent: PNL a uitat formula

PSD anunta ca va incerca sa puna presiune asupra Guvernului Orban pentru cresterea salariului minim la un nivel decent prin mecanismele europene, adaugand ca social-democratii sustin introducerea unui salariu minim european care reprezinta 60% din salariul mediu al fiecarui stat membru UE.

Liviu Pop (PSD) vrea sa demita Guvernul Orban... dar sa pastreze cativa ministri: Sa n-aveti impresia ca toti sunt slabi, unii isi fac treaba

Senatorul PSD Liviu Pop vrea sa demita cabinetul Orban prin motiune de cenzura, dar chiar si asa este de parerere ca echipa condusa de liderul PNL cuprinde cativa ministri ce pot sa faca parte si.

Amenzi de pana la 6.000 de lei pentru cei care arunca gunoaie pe drumuri publice. Guvernul Orban a lsant un proiect de OUG in dezbatere publica

Amenzile pentru persoanele care arunca gunoaie pe drumurile publice s-ar putea ridica la 6. 000 de lei, dupa cum arata un proiect de ordonanta de urgenta lansat, recent, in dezbatere publica, de catre Guvernul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )