Libnet.ro
UNICEF

05:15

Guvernul poate emite ordonante pe timpul vacantei parlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul poate emite ordonante pe timpul vacantei parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de promulgare a legii privind abilitarea Guvernului de a amite ordonante pe timpul vacantei parlamentare, conform News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul poate emite ordonante pe timpul vacantei parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de promulgare a legii privind abilitarea Guvernului de a amite ordonante pe timpul vacantei parlamentare, conform News. ro.

Iohannis a promulgat o lege care vizeaza direct Guvernul Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care abiliteaza Guvernul sa emita ordonante in timpul vacantei parlamentare, informeaza Administratia Prezidentiala. in acest timp, Executivul poate.

Legea privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante, promulgata de presedinte

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti Legea privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante, a informat Administratia Prezidentiala, prin intermediul unui comunicat de presa. Camera Deputatilor a.

Florin Iordache, despre modificarea Codurilor penale prin OUG: Guvernul poate face orice

Presedintele Comisiei parlamentare pentru legile justitiei, Florin Iordache, a declarat ca Guvernul poate face orice, referindu-se la informati apotrivit careia executivul ar putea adopta modificarile.

Iohannis a promulgat legea care abiliteaza Guvernul sa emita ordonante n vacanta parlamentara

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, Legea privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante, informeaza Administratia Prezidentiala, citata de Mediafax. in perioada vacantei parlamentare Executivul poate emite ordonante in domenii care nu fac obiectul legilor organice, conform actului normativ.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )