Libnet.ro
UNICEF

10:31

Guvernul poate emite ordonante pe timpul vacantei parlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul poate emite ordonante pe timpul vacantei parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de promulgare a legii privind abilitarea Guvernului de a amite ordonante pe timpul vacantei parlamentare, conform News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul poate emite ordonante pe timpul vacantei parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de promulgare a legii privind abilitarea Guvernului de a amite ordonante pe timpul vacantei parlamentare, conform News. ro.

Iohannis a promulgat o lege care vizeaza direct Guvernul Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care abiliteaza Guvernul sa emita ordonante in timpul vacantei parlamentare, informeaza Administratia Prezidentiala. in acest timp, Executivul poate.

Legea privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante, promulgata de presedinte

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti Legea privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante, a informat Administratia Prezidentiala, prin intermediul unui comunicat de presa. Camera Deputatilor a.

Florin Iordache, despre modificarea Codurilor penale prin OUG: Guvernul poate face orice

Presedintele Comisiei parlamentare pentru legile justitiei, Florin Iordache, a declarat ca Guvernul poate face orice, referindu-se la informati apotrivit careia executivul ar putea adopta modificarile.

Iohannis a promulgat legea care abiliteaza Guvernul sa emita ordonante n vacanta parlamentara

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, Legea privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante, informeaza Administratia Prezidentiala, citata de Mediafax. in perioada vacantei parlamentare Executivul poate emite ordonante in domenii care nu fac obiectul legilor organice, conform actului normativ.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3027 seconds )