Libnet.ro
UNICEF

07:15

Noua lege privind carantina si izolarea, discutata astazi in Guvern. Proiectul trebuie sa treaca si de votul Parlamentului

Hotnews Hotnews,
 Noua lege privind carantina si izolarea, discutata astazi in Guvern. Proiectul trebuie sa treaca si de votul Parlamentului

Guvernul se reuneste in sedinta luni, incepand cu ora 12,00, pe ordinea de zi urmand sa se afle si proiectul de lege care pune in acord cu recomandarile Curtii Constitutionale textele normative referitoare la carantina, izolare si internarea obligatorie, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Guvenul discuta luni noua lege privind carantina si izolarea. Votul, la mana Parlamentului

Guvernul se reuneste luni de la ora 12. 00 pentru a discuta despre proiectul de lege care pune in acord textele normative referitoare la carantina, izolare si internarea obligatorie cu recomandarile de la Curtea Constitutionala.

Raluca Turcan: PSD sa adopte proiectul de lege privind carantina si izolarea, la fel de repede cum facea cu modificarea codurilor penale

Vicepremierul Raluca Turcan a indemnat PSD sa voteze proiectul de lege privind instituirea carantinei, adoptat luni de catre Guvern, la fel de repede cum a facut cu modificarea Codului penal si Codului de procedura penala. Ea a adaugat ca asteapta de la social-democrati aceeasi mobilizare exemplara pe care au aratat-o pentru teme precum amnistia si gratierea.

EXCLUSIV Ce prevede proiectul de lege privind carantina si izolarea, adoptat de Guvern ca urmare a deciziei CCR

Guvernul Orban va adopta in sedinta de luni proiectul de lege care pune in acord textele normative referitoare la carantina, izolare si internarea obligatorie cu deciziile CCR. Proiectul de lege va fi trimis la Parlament, unde poate fi modificat de majoritatea PSD-ALDE-ProRomania. La inceputul sedintei de Guvern, premierul Ludovic Orban a criticat din nou CCR, pe care a numit-o filiala a PSD.

Raluca Turcan, indemn la PSD: Sa adopte proiectului de lege privind carantina si izolarea, la fel de repede cum facea cu modificarea Codurilor Penale!

Vicepremierul Raluca Turcan a facut, luni, apel la parlamentarii PSD sa adopte proiectului de lege privind carantina si izolarea. Ea mentioneaza ca partidul social-democrat este vinovatul moral pentru cresterea numarului de noi infectari, prin toate apelurile facute la nerespectarea masurilor de protectie.

Guvernul nu renunta, proiectul de lege privind carantina este gata

Guvernul va lua in discutie in sedinta de astazi proiectul de lege privind carantina pe perioada pan.

VIDEO Orban, un nou atac la CCR: S-a comportat ca o filiala a PSD Sedinta de guvern pentru carantina si izolare

Pe masa cu proiectul de lege privind carantina si izolarea, necesar dupa decizia Curtii Constitutionale, premierul Ludovic Orban a lansat un nou atac la CCR, sustinand ca aceasta este o filiala a PSD.

DOCUMENT. Proiectul de lege privind carantina, aprobat in Guvern

LEGE privind instituirea unor masuri in domeniul sanatatii publice in situatii de risc epidemiologic si biologic. Proiectul va merge in regim de urgenta in Parlament.

DOCUMENT Noile definitii ale carantinei si izolarii Cum arata proiectul de lege adoptat de Guvern Este definita si carantina bunurilor

Guvernul a aprobat proiectul care va reprezenta baza legala pentru aplicarea masurilor de carantina si izolare, urmand ca acesta sa fie discutat de Parlament in regim de urgenta. Prin acest proiect au fost definiti termenii de carantina si izolare, dar si carantina bunurilor. Potrivit proiectului, vor putea intra in carantina persoanele suspecte de a fi infectate sau purtatoare ale unui agent patogen. Izolarea se poate dispune doar pentru persoanele purtatoare de agenti patogeni ai bolilor infecto-contagioase.

Guvernul a adoptat legea privind carantina si izolarea. Tataru: Sper ca un interes national sa nu lase loc de interpretare politica in Parlament 550 de pacienti externati de ieri si pana astazi, in urma deciziei CCR

Numarul pacientilor cu COVID-19 care au solicitat externarea din spital in ultimele doua zile, ca urmare a deciziei CCR, este de 550, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Secretarul de stat Raed Arafat a precizat ca nu toti acesti pacienti care au plecat din spital pe propria raspundere erau asimptomatici, el vorbind despre cazul unui pacient care a necesitat ventilatie, a refuzat spitalizarea si a plecat acasa fiind simptomatic, pe declaratie pe proprie raspundere.

Ce amenzi prevede legea privind carantina si izolarea

Proiectul de lege al Guvernului privind carantina si izolarea prevede amenzi care pleaca de la 500 de lei, dar pot ajunge pana la 20. 000 de lei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )