Libnet.ro
UNICEF

08:45

Guvernul a schimbat din functie un prim lot de prefecti

Hotnews Hotnews,
 Guvernul a schimbat din functie un prim lot de prefecti

Guvernul a schimbat din functie, joi, un prim lot de cinci prefecti. Premierul Ludovic Orban anunta inca de saptamana trecuta ca toti prefectii si subprefectii numiti in timpul guvernarii PSD vor fi schimbati dupa turul al doilea al alegerilor prezidentiale. continuă pe Hotnews

Seful Autoritatii pentru Protectia Consumatorilor, Horia Constantinescu, schimbat din functie la 3 luni de la numire

La aproximativ trei luni de la numirea sa in functie de catre fostul premier Viorica Dancila, Horia Constantinescu a fost eliberat de la conducerea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC). Functia de presedinte al ANPC a fost preluata temporar de Mihaela Irina Ionescu, secretar general al institutiei.

Primul lot de prefecti eliberati din functie de catre Guvernul PNL. Lista de pe masa premierului Ludovic Orban

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat joi, la inceptul sedintei de Guvern ca va propune eliberarea din functie a unor prefecti si subprefecti. Potrivit ministrului ar fi vorba despre.

Judecator din completul care l-a condamnat pe Dragnea, eliberat din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele de eliberare din functie a trei magistrati, intre care se numara si judecatoarea Geanina-Cristina Arghir de la inalta Curte de Casatie si Justitie, care.

Judecator din completul care l-a CONDAMNAT pe Dragnea, eliberat din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele de eliberare din functie a trei magistrati. intre acestia, sijudecatoarea Geanina-Cristina Arghir de la inalta Curte de Casatie si Justitie, care a.

Ludovic Orban continua depesedizarea institutiilor publice: Seful ANPC a fost eliberat din functie

Premierul Ludovic Orban continua depesedizarea institutiilor publice. in acest sens, seful Guvernului l-a eliberat pe Horia Constantinescu din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru.

Donald Trump, chemat la audieri in Camera Reprezentantilor in ancheta care vizeaza destituirea sa din functie

Comitetul juridic al Camerei Reprezentantilor din SUA l-a invitat pe presedintele Donald Trump la prima sa audiere, programata pentru 4 decembrie, in ancheta care vizeaza destituirea presedintelui. Va scriu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )