Libnet.ro
UNICEF

14:30

Guvernul a suplimentat bugetul pentru programul Rabla Plus cu 20 de milioane de lei

B1 B1,
Guvernul a suplimentat bugetul pentru programul Rabla Plus cu 20 de milioane de lei

Ministerul Mediului a anuntat ca, in urma sedintei de guvern de miercuri, Guvernul a decis suplimentarea cu 20 de milioane de lei a bugetului alocat pentru programul Rabla Plus. Este, de departe, cel mai. continuă pe B1

Bugetul alocat Programului Rabla Plus pentru persoanele juridice a fost suplimentat cu suma de 20 milioane lei

Guvernul a suplimentat cu 20 de milioane de lei, in sedinta de miercuri, bugetul alocat Programului Rabla Plus pentru persoanele juridice.

Bugetul alocat Programului RABLA Plus pentru persoanele juridice a fost suplimentat

Guvernul a suplimentat cu 20 de milioane de lei, in sedinta de miercuri, bugetul alocat Programului .

RECTIFICAREA BUGETULUI DE VENITURI SI CHELTUIELI AL AFM: Bugetul alocat Programului RABLA Plus pentru persoanele juridice, suplimentat cu 20 milioane de lei

Guvernul a aprobat, in sedinta de astazi, la propunerea Ministerului Mediului, o noua rectificare a bugetului de venituri si cheltuieli BVC) al Fondului pentru mediu si al Administratiei Fondului pentru Mediu AFM), in scopul asigurarii sumelor necesare pentru demararea unor programe noi, precum si pentru restituirea taxei auto, potrivit un unui comunicat al Guvernului.

Programul Rabla 2019 a fost lansat oficial astazi. Trebuie sa te grabesti. Oferta e limitata

Programul Rabla Clasic va fi din nou disponibil de astazi, luni, 19 august, dupa ce bugetul a fost suplimentat cu 135 de milioane de lei. Programul Rabla Clasic va fi suplimentat cu 20. 000 de prime de casare incepand de luni, 19 august 2019, ora 10:00, persoanele fizice pot merge la producatorii validati pentru indeplinirea formalitatilor .

Persoanele fizice au la dispozitie inca 20.000 de vouchere in Programul Rabla Clasic, incepand de luni

Persoanele fizice care vor sa-si caseze un autoturism mai vechi de opt ani pot merge incepand de azi la producatorii validati pentru a accesa Rabla Clasic, ca urmare a suplimentarii programului cu 130 de milioane de lei, a anuntat, miercuri, Administratia Fondului pentru Mediu AFM), citata de Agerpres. incepand de luni, 19 august 2019, ora 10:00, persoanele fizice pot merge la producatorii validati pentru indeplinirea formalitatilor de inscriere in vederea accesarii Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national Rabla Clasic). Programul Rabla Clasic a fost suplimentat cu 130 milioane lei, suma care reprezinta aproximativ 20. 000 de prime de casare, noteaza institutia.

Programul Rabla Clasic, disponibil din nou

Programul Rabla Clasic va fi din nou disponibil de astazi, 19 august, dupa ce bugetul programului a .

Programul Rabla este disponibil din nou. Se acorda inca 20.000 de prime de casare

Programul RABLA 2019. Veste excelenta pentru soferii care vor sa isi cumpere o masina noua. De luni, 19 august,programul Rabla Clasic este din nou disponibil. Programul RABLA 2019. Astfel, soferii .

Programul Rabla se intoarce Cea mai ieftina Dacia noua costa cat una rulata

Veste excelenta pentru romanii care vor o masina noua super accesibila! Programul Rabla se intoarce. Prima de casare se ofera din nou, de azi, tuturor acelora care renunta la masina mai veche de 8 ani pentru.

Programul Rabla:20.000 de vouchere sunt, incepand de astazi, la dispozitia celor care vor sa-si cumpere o masina noua

Persoanele fizice care vor sa-si caseze un autoturism mai vechi de opt ani pot merge, incepand de luni, la producatorii validati pentru a accesa Rabla Clasic, ca urmare a suplimentarii programului cu 130 de milioane de lei, a anuntat Administratia Fondului pentru Mediu AFM).

Programul Rabla Clasic incepe astazi, cu o suplimentare de 130 milioane lei

Persoanele fizice care vor sa-si caseze un autoturism mai vechi de opt ani pot merge, incepand de luni, la producatorii validati pentru a accesa Rabla Clasic, ca urmare a suplimentarii programului cu 130 de milioane de lei, a anuntat Administratia Fondului pentru Mediu AFM), intr-un comunicat de presa.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )