Libnet.ro
UNICEF

14:46

Guvernul va transmite luni Comisiei Europene dosarul prin care cere bani pentru finantarea Centurii Capitalei

Adevărul Adevărul,
Guvernul va transmite luni Comisiei Europene dosarul prin care cere bani pentru finantarea Centurii Capitalei

Dosarul prin care Romania solicita finantarea din bani europeni a Centurii Capitalei este gata si luni va fi transmis Comisiei Europene, a anuntat joi premierul Viorica Dancila. continuă pe Adevărul

Dancila, discutii cu reprezentantii Comisiei Europene: Obiectivul Romaniei pe perioada detinerii presedintiei Consiliului UE este punerea cetateanului european in prim-plan

Premierul Viorica Dancila i-a primit, la Palatul Victoria, pe secretarul general al Comisiei Europene si pe seful de cabinet al presedintelui Comisiei Europene, pentru a discuta despre stadiul pregatirilor.

Frans Timmermans confirma ca intra n cursa pentru a fi candidatul socialistilor europeni la postul de presedinte al Comisiei Europene

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a confirmat miercuri ca va intra in cursa pentru a deveni candidatul socialistilor europeni pentru postul de presedinte al Comisiei Europene, informeaza agentiile Reuters si DPA, citate de Agerpres.

Frans Timmermans intra in cursa pentru sefia Comisiei Europene. Ce sanse are

Frans Timmermans, vicepresedintele Comisiei Europene CE), a lansat o oferta de succedare a lui Jean-Claude Juncker la conducerea CE in 2019, afirmand miercuri ca va incerca si sa conduca campania electorala de centru-stanga in alegerile europarlamentare din luna mai.

Ponta, despre Legea pensiilor: O minciuna ordinara prin care Dragnea si Dancila ii mint pe pensionari sa le fure voturile in 2020

Victor Ponta da de inteles ca noua Lege a pensiilor prezentata de Guvern este o minciuna ordinara prin care Liviu Dragnea si Viorica Dancila ii mint pe pensionari pentru a-i convinge sa-i votezesi in.

Lider PSD, dupa referendum: Romania nu a trecut testul prin care putea sa arate ca ii pasa de valorile morale, de familie si de traditia crestina

Romania nu a trecut testul prin care putea sa arate ca ii pasa de valorile morale, de familie si de traditia crestina, sustine Florin Carciumaru, presedintele PSD Gorj, dupa esecul de la.

Este OFICIAL! Avertismentul Comisiei Europene in legatura cu masinile diesel

Comisarul pentru piata interna, industrie, antreprenoriat si IMM-uri, Elzbieta Bienkowska, a declarat, luni, ca C. este ingrijorata ca producatorii auto din Germania vor cauta sa exporte masinile diesel.

iTech Transilvania, un cluster IT cu 71 de companii cu afaceri de peste 210 milioane de euro, a fost certificat pentru excelenta ntr-un program al Comisiei Europene

ITech Transilvania, un important cluster al industriei IT din Romania, care include 71 de companii, cu o cifra de afaceri totala de peste 210 milioane de euro si peste 5. 000 de angajati, a primit cea mai importanta certificare de excelenta la nivel european, a anuntat marti ARIES Transilvania Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software - Filiala Transilvania), asociatia care a infiintat acest cluster. Certificarea de tip Gold Label a fost oferita la finalul lunii septembrie de Secretariatul European pentru Analiza Clusterelor, parte a European Cluster Excellence Initiative ECEI), entitate fondata de Comisia Europeana, in 2009.

Legea prin care suspectii interceptati trebuie informati in 60 de zile ca sunt monitorizati a fost adoptata

Un proiect de lege care restrictioneaza si ingreuneaza interceptarile din dosarele penale, invocand directiva europeana privind protectia datelor personale, a fost adoptat miercuri de Camera Deputatilor, ca for decizional. Initiativa legislativa a fost.

O femeie si-a recuperat singurabicicleta furata, chiar de la hot. Modul prin care a facut-o a devenit viral - VIDEO

Sharron Jenson este o femeie in varsta de 44 de ani, care a devenit o inspiratie pentru londonezii care si-au pierdut increderea in politie. intr-o zi, hotii i-au furat lui Sharron bicicleta in valoare de.

Mircea Badea:Daca as fi doamna Viorica, as da Ordonanta de Urgenta prin care sa se oficializeze casaroriile gay

Mircea Badea a vorbit in emisiunea in gura presei despre efectul referendumului, in sensul in care urmeaza sa fie depus un proiect de lege in privinta parteneriatului civil Eu zic ca e o idee.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2102 seconds )