Libnet.ro
UNICEF

11:45

Guvernul, o a treia rectificare bugetara din acest an. Anuntul facut de Florin Citu!

Antena3 Antena3,
Guvernul, o a treia rectificare bugetara din acest an. Anuntul facut de Florin Citu!

Executivul ar putea sa faca o a treia rectificare bugetara in acest an, pentru a asigura cheltuielile de functionare pentru primarii, care sunt intr-o situatie disperata, in conditiile in care plata efectuata pentru cazul Micula a dat peste cap planificarea guvernamentala, a declarat, vineri, ministrul Finantelor, Florin Citu. continuă pe Antena3

Ludovic Orban anunta a treia rectificare bugetara din acest an Legea responsabilitatii fiscale permite doar doua pe an

Premierul Ludovic Orban a anuntat vineri, intr-o sedinta de Guvern fulger, a treia din aceasta saptamana, ca luni va avea loc o noua rectificare bugetara, pentru a fi realimentat fondul de rezerva al Guvernului si pentru plati catre autoritati locale. Ar fi a treia rectificare bugetara din acest an, insa Legea responsabilitatii fiscale nu permite decat doua, ambele in a doua jumatate a anului.

Ludovic Orban anunta a treia rectificare bugetara din acest an

ACTUALIZARE - Premierul a anuntat, referitor la pensia minima, ca Guvernul va lua o decizie dupa ce va fi elaborat bugetul pe anul viitor si va vedea in ce masura, prin corectiile aduse, va reusi sa mentina deficitul in limita a 3,6%. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Majorarea pentru cadrele didactice este, prin legea salarizarii, prima majorare de la 1 ianuarie. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Proiectul de lege de abrogare si modificare a prevederilor Ordonantei de Urgenta 114 va fi in prima citire in sedinta de Guvern de la ora 17:00. Solicit ministerelor care nu au trimis pana in prezent observatiile si modificarile sa o faca pana la ora 14:00.

Ludovic Orban anunta a treia rectificare bugetara din acest an (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat, vineri, ca va plati datoria statului catre fratii Micula din fondul de rezerva al Guvernului. Acesta se va goli, dar luni va fi efectuata o rectificare bugetara pentru a-l.

Premierul Orban anunta o noua rectificare bugetara. Legea prevede insa altceva

Executivul se pregateste de a treia rectificare bugetara in acest an. Legea responsabilitatii fiscale spune insa altceva.

Firea propune taierea celor 50 de milioane de lei alocate la inceputul anului pentru biserici Joi, aceasta i-a oferit Patriarhului Daniel titlul de cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti

Primarul general, Gabriela Firea, propune taierea celor circa 50 de milioane de lei alocate la inceputul anului pentru biserici, se arata in proiectul de rectificare bugetara. Din cele 50 de milioane, 10 erau.

Anuntul facut acum de ANM. Cum va fi vremea de Craciun si de Revelion. Cum afecteaza anticiclonul Romania

Cei de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat cum va fi vremea spre final de 2019. in preajma sarbatorilor de iarna se pare ca Romania se va confrunta cu un fenomen rar, atunci cand a fost semnalat ca va lovi anticiclonul est-european. Vor fi inregistrate temperaturi cu mult mai scazute, dar si precipitatii mixte, .

Ultima seara de Liga Campionilor din acest an a fost plina de goluri. Atalanta, surpriza superba a toamnei europene Vezi rezultatele complete si lista echipelor calificate in primavara

O ploaie de goluri a cazut peste ultima seara de Liga Campionilor din acest an, cat sa ne tina pana in primavara europeana. Marile favorite si-au respectat statutul si si-au castigat partidele din.

Ce se va intampla cu punctul de amenda din 2020. Anuntul lui Ludovic Orban

Guvernul va ingheta valoarea punctului de amenda pentru anul viitor, dar calculul trebuie schimbat, avand in vedere ca aceasta relatie intre punctul de amenda si salariul minim pe economie nu este solutia care sa se poata aplica, este anuntul premierului Ludovic Orban.

Cutremur intr-o zona neobisnuita din Romania! Anuntul seismologilor

Un cutremur neobisnuit a avut loc, joi, in Romania. Seismul s-a produs in Ialomita, o zona unde nu exista de regula astfel de fenomene.

Guvernul a schimbat prefectii din aproape 30 de judete

Guvernul a aprobat schimbarea din functie a prefectilor din mai multe judete, a anuntat seful Cancelariei premierului, Ionel Danca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )