Libnet.ro
UNICEF

23:45

Guvernul vrea sa angajeze, fara concurs, 200 de medici care au terminat rezidentialul

Adevărul Adevărul,
Guvernul vrea sa angajeze, fara concurs, 200 de medici care au terminat rezidentialul

Seful DSU Raed Arafat a propus Guvernului in prima lectura un proiect de ordonanta de urgenta prin care va fi suplimentat personalul medical din spitale cu 200 de medici care au terminat rezidentiatul. Acestia vor fi angajati mai intai la Spitalul de Urgenta MAI Prof. Dr. Dimitrie Gerota si apoi distribuiti catre alte unitati sanitare. continuă pe Adevărul

Proiect de OUG pentru angajarea a 200 de medici care au terminat rezidentiatul Arafat: Tintim ATI, urgenta, pneumologie, infectioase, epidemiologie si radiologie

Guvernul discuta joi, in prima lectura, un proiect de OUG privind angajarea a 200 de medici care au finalizat rezidentiatul, fiind de interes specialitatile ATI, urgenta, pneumologie, infectioase, epidemiologie si radiologie. Raed Arafat, seful DSU, a precizat ca vor fi angajati la Spitalul Gerota al MAI, iar de acolo vor fi distribuiti fara concurs pe posturi vacante.

Proiect de OUG: 200 de medici care au terminat rezidentialul vor fi distribuiti catre spitale Raed Arafat: Ulterior, vor putea sa aleaga posturile unde vor sa mearga, fara concurs (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a popus joi, in debutul sedintei de Guvern, in prima lectura un proiect de ordonanta de urgenta care prevede suplimentarea personalului.

Guvernul vrea sa deblocheze angajarile in justitie

Guvernul are pe ordinea de zi un proiect de OUG care ar permite organziarea, pe perioada starii de alerta, a concursurilor in vederea ocuparii posturilor vacante existente la nivelul inaltei Curti de Casatie si Justitie, al celorlalte instante judecatoresti si din sistemul de probatiune.

Guvernul vrea sa deblocheze angajarile in sistemul de justitie

Guvernul are pe ordinea de zi un proiect de OUG care ar permite organziarea, pe perioada starii de alerta, a concursurilor in vederea ocuparii posturilor vacante existente la nivelul inaltei Curti de Casatie si Justitie, al celorlalte instante judecatoresti si din sistemul de probatiune. Pe perioada starii de alerta, in categoria institutiilor in care este suspendata desfasurarea concursurilor de ocupare a posturilor vacante intra si institutiile din sistemul de justitie. in prezent, aceste institutii functioneaza cu un deficit semnificativ de personal, se arata in nota de fundamentare.

Cum incearca guvernul german sa combata epidemia. Masura pe care n-o s-o vezi niciodata in Romania

Guvernul german are o alta tactica pentru a scapa cat mai repede de pandemia de coronavirus. Ce masura au luat nemtii in contextul crizei sanitare? Romania e departe de o astfel de viziune. Masura abordata de Guvernul german pentru combaterea pandemiei Guvernul german a decis sa aiba o alta abordare asupra pandemiei. Autoritatile au decis .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )