Libnet.ro
UNICEF

01:05

Halep si Begu s-au calificat n optimile de dublu la Miami Open

Hotnews Hotnews,
 Halep si Begu s-au calificat n optimile de dublu la Miami Open

Simona Halep si Irina Begu s-au calificat, vineri, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului Miami Open, cu premii de peste 8 milioane de dolari, informeaza news. ro. continuă pe Hotnews

Horia Tecau s-a calificat in optimile de dublu la Miami

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 5, s-a calificat, vineri, in optimile de finala ale probei de dublu sin cadrul turneului Miami Open, cu premii de aproape opt milioane de dolari.

Monica Niculescu a nvins-o pe Rybarikova si s-a calificat n turul trei la Miami Open

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 70 WTA, a eliminat-o, joi, scor 6-3, 6-3, pe sportiva slovaca Magdalena Rybarykova, numarul 18 mondial si cap de serie 18, in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory Miami Open, porivit news. ro. Niculescu s-a impus intr-o ora si 35 de minute.

Tenis: Simona Halep, primul break la optimile din Miami

Simona Halep si Agnieszka Radwanska sunt adversare sambata, de la 19:30, intr-un meci din turul 3 al.

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Miami Open

Monica Niculescu, locul 70 WTA, venita din calificari, a acces in turul doi la Miami, turneu de categorie Premier Mandatory.

Simona Halep si Irina Begu s-au calificat in optimile probei de dublu de la Miami Open

Simona Halep si Irina Begu s-au calificat, vineri, in optimile probei de dublu a turneului de la Miami. Romancele au invins in primul tur echipa formata din Julia Goerges si Bethanie Mattek-Sands.

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO MIAMI OPEN

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO MIAMI OPEN Simona Halep a intrat in turul al treilea al turneului de la Miami, dupa un meci in care s-a chinuit teribil, contra frantuzoaicei Oceane.

SIMONA HALEP - OCEANE DODIN ONLINE LIVE STREAM - VIDEO MIAMI OPEN

SIMONA HALEP - OCEANE DODIN ONLINE LIVE STREAM - VIDEO MIAMI OPEN Simona Halep va debuta joi, dupa ora 21:00, la editia din 2018 a turneului de la Miami. Liderul WTA o va intalni pe frantuzoaica Oceane Dodin,.

LIVE Simona Halep - Agnieszka Radwanska in turul 3 la Miami Open

Simona Halep o intalneste pe Agnieszka Radwanska, sambata seara dupa ora 19:00, intr-un meci din turul 3 la Miami Open. Partida e live text in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep - Agnieszka Radwanska in turul 3 la Miami Open. Meciul ajunge in decisiv

Simona Halep o intalneste pe Agnieszka Radwanska, sambata seara dupa ora 19:00, intr-un meci din turul 3 la Miami Open. Partida e live text in aceasta pagina.

Asa am trait Simona Halep - Agnieszka Radwanska in turul 3 la Miami Open

Simona Halep a intalnit-o pe Agnieszka Radwanska, sambata seara dupa ora 19:00, intr-un meci din turul 3 la Miami Open. Partida a fost live text in aceasta pagina.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )