Libnet.ro
UNICEF

18:45

Halep, jignita de Charlie Hebdo. Reactie: Nemernicii aia care guverneaza cu sloganul mandri ca suntem romani de ce nu dau in judecata revista?

B1 B1,
Halep, jignita de Charlie Hebdo. Reactie: Nemernicii aia care guverneaza cu sloganul mandri ca suntem romani de ce nu dau in judecata revista?

Daniel Funeriu s-a aratat extrem de revoltat dupa ce revista de satira Charlie Hebdo a publicat o caricatura a Simonei Halep care ridica trofeul de la Roland-Garros, avand descrierea Fier vechi, fier vechi. continuă pe B1

Filosoful Mihai Sora explica, pentru prieteni, caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora explica, intr-o postare pe Facebook, ce semnifica, de fapt caricatura cu Simona Halep aparuta in Charlie Hebdo. Simona Halep, titlul si reactia Charlie Hebdo: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi.

Radu Banciu, despre caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: Nu exista limite in umor. A face misto de oameni care conteaza pentru cei care te citesc, ala este curajul satiristului (VIDEO)

Radu Banciu a vorbot in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca revista franceza Charlie Hebdo a publicat o caricatura in care castigatoarea de la Roland Garros este infatisata.

Robert Sighiartau, dupa ironizarea lui Halep in revista Charlie Hebdo: E o jignire grosolana adusa romanilor si campioanei Halep

Secretarul-general al PNL, Robert Sighiartau, a declarat, joi, faptul ca modul cum au ironizat-o francezii de la revista Charlie Hebdo e o jignire grosolana si nu arata ca au umor, ci prost gust.

Reactii dupa jignirea lui Halep de Charlie Hebdo: Nemernicii aia care guverneaza cu sloganul mandri ca suntem romani de ce nu dau in judecata Charlie Hebdo?

Daniel Funeriu, fost ministru al Educatiei in perioada in care prim-ministru era Emil Boc, a avut o prima reactie dupa ce revista Charlie Hebdo a publicat o caricatura a Simonei Halep care ridica trofeul de la Roland-Garros, avand descrierea Fier vechi, fier vechi, subliniind ca cei aflati la guvernare ar trebui sa dea in judecata revista.

Ilie Nastase, dupa caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: Ce sa le spui prostilor?

Am vazut ce au facut, dar e un jurnal de satira, nici nu trebuie sa le raspundem. Daca ei considera ca trofeul de la Roland Garros e fier vechi, desi valoreaza peste 2 milioane de euro, inseamna ca sunt.

Simona HALEP, ironizata de CHARLIE HEBDO: O romanca a castigat Roland Garros: Fier vechi, fier vechi! (FOTO)

Publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a publicat o caricatura a Simonei Halep, dupa ce romanca a castigat turneul de la Roland Garros. in caricatura, Halep este infatisata ridicand.

Halep ironizata de Charlie Hebdo

Revista de satira Charlie Hebdo a publicat intr-o editie recenta o caricatura a Simonei Halep, care ridica trofeul Roland- Garros, avand descrierea: Fier vechi, fier vechi, conform surselor media.

Halep, ironizata dur de francezi: textul Fier vechi! Fier vechi! spune tot

Nimeni nu e imun ironiilor. Charlie Hebdo, publicatie de umor din Franta, a ajuns la Simona Halep si caricatura este, ei bine, necrutatoare. O romanca castiga Roland Garros, scrie publicatia. Simona Halep a castigat titlul in acest an si si-a mentinut pozitia intai in topul WTA. Ironia e insa in replica lui Halep: Fier vechi, [].

SONDAJ Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?

Publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a prezentat o caricatura cu Simona Halep cu titlul: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi. Sondaj HotNews. ro: Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?.

Replica site-ului Times New Roman pentru Charlie Hebdo: era Brigitte Macron, nu Simona Halep FOTO

Dupa ce revista Charlie Hebdo, una dintre cele mai populare publicatii de satira din Franta, a inclus in cea mai recenta editie o caricatura a Simonei Halep, site-ul de umor TNR a publicat un articol in care explica desenul caricaturistilor francezi.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )