Libnet.ro
UNICEF

08:45

Halep lamureste situatia: Nu eu am facut echipa la Fed Cup, desi as putea sa o fac

Online Sport Online Sport,
Halep lamureste situatia: Nu eu am facut echipa la Fed Cup, desi as putea sa o fac

Simona Halep s-a aratat deranjata de banuielile ca alegerea Irinei Begu in detrimentul Soranei Cirstea pentru al doilea meci de simplu la partida cu Elvetia ar fi fost facuta la implicarea ei. continuă pe Online Sport

inca o surpriza pregatita de Florin Segarceanu in echipa de Fed Cup a Romaniei, care infrunta azi Elvetia

Florin Segarceanu, capitanul nejucator al echipei Romaniei, a pregatit doua surprize pentru meciul cu Elvetia, care se joaca azi si maine la Cluj.

Simona Halep lamureste definitiv scandalul legat de componenta echipei de Fed Cup. Nu eu am facut echipa, sa fie clar. Chiar daca as putea sa fac asta, nu este genul meu

Echipa de Fed Cup a Romaniei parea ca sta pe un butoi de pulbere inaintea barajului cu Elvetia, de la Cluj, dupa ce capitanul nejucator Florin Segarceanu a trimis-o in teren pe Irina Begu in locul Soranei.

Scandal la echipa Romaniei de Fed Cup. Sorana Carstea, suparata pe Florin Segarceanu: Daca vrea sa bat din palme, bat din palme! (VIDEO)

Echipa de Fed Cup a Romaniei pare ca sta pe un butoi de pulbere inaintea meciului cu Elvetia din acest weekend. Florin Segarceanu, capitanul nejucator al echipei noastre, a anuntat ca Simona Halep, nr. 1 in.

Cui i-a tinut partea? Simona Halep a comentat alegerea Irinei Begu in detrimentul Soranei Cirstea la meciul de Fed Cup cu Elvetia

Romania va intilni azi si maine, la Cluj Napoca, echipa Elvetiei, intr-un meci care conteaza pentru accesul in Grupa Mondiala a Fed Cup.

Programul meciurilor de la Fed Cup, dintre Romania si Elvetia. Simona Halep deschide balul sambata la pranz

Echipa Romaniei va infrunta reprezentativa Elvetiei in acest weekend, in duelul care o poate reduce in Grupa Mondiala a Fed Cup.

Sorana Cirstea continua scandalul din echipa Romaniei de Fed Cup: A trebuit sa bat din palme, am batut din palme cand a fost nevoie

Desi sustine ca nu a fost niciun conflict in cadrul echipei de Fed Cup, Sorana Cirstea pare sa trimita in continuare sageti dupa victoria obtinuta de Romania in fata Elvetiei, la Cluj, cu scorul de.

Halep aduce punctul victoriei cu Elvetia si al calificarii in Grupa Mondiala

Echipa de Fed Cup a Romaniei revine in Grupa Mondiala a competitiei dupa victoria obtinuta in barajul disputat contra Elvetiei la Cluj-Napoca.

SIMONA HALEP - VIKTORIJA GOLUBIC ONLINE LIVE STREAM - VIDEO FED CUP

SIMONA HALEP - VIKTORIJA GOLUBIC ONLINE LIVE STREAM - VIDEO FED CUP Duelul dintre Romania si Elvetia in meciul de baraj pentru calificarea in Grupa Mondiala a Fed Cup va fi deschis de duelul dintre numarul 1.

Fed Cup Romania - Elvetia 2-0. Halep - Bacsinszky (12:15)

Romania si Elvetia se dueleaza la Cluj-Napoca pentru un loc in Grupa Mondiala principala in sezonul viitor al Fed Cup. Simona Halep si Irina Begu evolueaza la simplu, sambata, in primele doua meciuri de simplu care vor fi live text in aceasta pagina.

Fed Cup Romania - Elvetia 2-0. Halep contra veteranei Schnyder

Romania si Elvetia se dueleaza la Cluj-Napoca pentru un loc in Grupa Mondiala principala in sezonul viitor al Fed Cup. Simona Halep si Irina Begu evolueaza la simplu, sambata, in primele doua meciuri de simplu care vor fi live text in aceasta pagina.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )