Libnet.ro
UNICEF

01:05

Halep, primul zambit dupa doua ore de chin: Ma simt ca in paradis!. Avem cifrele unui meci sufocant

Adevărul Adevărul,
Halep, primul zambit dupa doua ore de chin: Ma simt ca in paradis!. Avem cifrele unui meci sufocant

Simona Halep 1 WTA) a avut nevoie de toata experienta acumulata in ultimii ani pentru a trece de Caroline Dolehide 165 WTA), o americanca de doar 19 ani de care, cu siguranta, vom mai auzi pe viitor. continuă pe Adevărul

Halep, primul zambet dupa doua ore de chin: Ma simt ca in paradis!. Avem cifrele unui meci sufocant

Simona Halep 1 WTA) a avut nevoie de toata experienta acumulata in ultimii ani pentru a trece de Caroline Dolehide 165 WTA), o americanca de doar 19 ani de care, cu siguranta, vom mai auzi pe viitor.

VIDEO Indian Wells: Simona Halep vs Caroline Dolehide 1-6, 7-6(3), 6-2/ In optimi cu emotii

Puternica din punct de vedere fizic si cu o inconstienta caracteristica varstei are doar 19 ani), Caroline Dolehide 165 WTA) a dominat de-o maniera categorica primul set al partidei cu Simona Halep 6-1). Drumul catre optimile competitiei de la Indian Wells a fost anevoios pentru Simona, liderul mondial trecand printr-un tiebreak castigat la 3) pentru a obtine sansa unui decisiv. Mult mai lucida in momentele importante si cu increderea redobandita, Halep nu i-a mai dat sanse adversarei 6-1), bifand o calificare muncita, obtinuta dupa doua ore si sase minute.

Surpriza de proportii la Indian Wells: A fost eliminata a treia jucatoare a lumii dupa un meci fantastic, de peste doua ore

Simona Halep a scapat de cea mai periculoasa adversara cu care se putea duela in semifinalele de la Indian Wells, dupa un rezultat total neasteptat.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )