Libnet.ro
UNICEF

17:30

Halucinant! Ce a declarat sotia monstrului din Caracal despre butoiul in care ar fi ars-o pe Alexandra

Antena3 Antena3,
Halucinant! Ce a declarat sotia monstrului din Caracal despre butoiul in care ar fi ars-o pe Alexandra

Andreea Sava a prezentat, joi, in exclusivitate la la Editie speciala, primele declaratii ale sotiei lui Gheorghe Dinca. Citeste si: Bomba! Unul dintre fiii lui Gheorghe Dinca, suspect de trafic de. continuă pe Antena3

Ce a marturisit monstrul din Caracal despre activitatea lui din Italia

Unul dintre avocatii din oficiu ai lui Gheorghe Dinca a declarat, joi, la Antena 3 ca procurorii au discuta cu monstrul din Caracal despre activitatea sa din Italia. intrebat daca procurorii au vrut sa afle de l.

Ce stie sotia lui Gheorghe Dinca despre ororile din casa. Avocat: Ar trebui audiata!

Din datele adunate de anchetatori reiese ca sotia monstrului din Caracal, Elena Dinca, a sosit in tara pe 26 aprilie si a stat cel putin o luna in casa ororilor. Luiza Melencu a fost rapita pe 14 aprilie.

Avocatul Tonel Pop, ipoteza-soc: Sotia lui Gheorghe Dinca s-ar fi aflat in casa groazei in momentul rapirii Alexandrei

Avocatul Tonel Pop a lansat, luni, o ipoteza socanta in ceea ce priveste familia lui Gheorghe Dinca. Acesta spune ca sotia monstrului din Caracal ar fi putut sa se afle in casa atunci cand fetele au fost r.

Marturia sfasietoare a uneia dintre victimele clanurilor din Caracal: Ma crezi ca sunt distrus!? Ma omoara!

Antena 3 a prezentat in exclusivitate o inregistrare cu una dintre victimele clanurilor din Caracal, terifiata de gandul de a depune plangere impotriva clanului. Respectiva persoana se plange ca este.

Alexandru Cumpanasu, reactie dupa dialogul cu ministrul Sanatatii in cazul atrocitatilor din Caracal: in aceasta seara vom avea primele concluzii

Dupa ce specialistii INML nu au reusit identificarea unui ADN intr-un femur gasit in padurea din Caracal, din cauza ca ramasitele erau prea calcinate, unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpanasu, a anuntat i.

Monstrul din Caracal are o noua strategie. Marturie-bomba

Gheorghe Dinca are o noua strategie. Monstrul din Caracal incearca sa-i convinga pe anchetatori ca a ucis din greseala. Andreea Sava a prezentat, marti, la Editie Speciala, care sunt declaratiile.

Anchetatorii golesc casa groazei din Caracal

Anchetatorii golesc casa groazei din Caracal in cautare de noi probe. Scaneaza podeaua si zidurile locuintei lui Gheorghe Dinca. Anchetatorii vor sa afle daca Dinca a incercat sa ascunda in peretii.

Momente cruciale pentru criminalul Gheorghe Dinca. Ce se intampla in casa ororilor din Caracal

Momente cruciale pentru Gheorghe Dinca. Presupusul criminal a fost adus, din nou, in casa ororilor din Caracal de unde procurorii vor scoate tot pentru a putea scana zidurile si podeaua. Anchetatorii vor sa afle.

Noi probe trimise de DIICOT la INML. Ce s-a gasit in casa criminalului din Caracal

Un comunicat al DIICOT anunta ca mai multi martori au fost audiati in cazul crimelor din Caracal. De asemenea, noi probe au fost gasite in casa si curtea lui Gheorghe Dinca. Comunicarea facuta de DIICOT este.

Sotia lui Dinca ar putea ajunge suspect in cazul disparitiilor din Caracal. Dezvaluire exploziva facuta de avocatul Tonel Pop

Potrivit comunicatului DIICOT, dat publicitatii luni seara, procurorii au audiat martori noi in cazul Caracal. Citeste si: Gheorghe Dinca ar putea fi eliberat! Detaliul omis de toata lumea Citeste si:.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )