Libnet.ro
UNICEF

16:15

HALUCINANT! El e MANELISTUL CELEBRU care canta pentru NUNTA REGALA! Asta da SURPRIZA (FOTO)

B1 B1,
HALUCINANT! El e MANELISTUL CELEBRU care canta pentru NUNTA REGALA! Asta da SURPRIZA (FOTO)

Mai e putin pana la nunta anului, intre principeleNicolae si Alina Binder. La marele eveniment organizat in stil regal vor lua parte invitati din toata Europa, mai putin reprezentantii Casei princiare din. continuă pe B1

TOTUL despre NUNTA REGALA: 200 de invitati din 13 tari, 6 cavaleri, un tort de 7 etaje si un inel de poveste! (VIDEO)

Fostul principe Nicolae se va casatori cu Alina Maria Binder, duminica, 30 septembrie, la Sinaia si in ciuda boicotului oficial al dinastiei, Romania considera ceremonia ca fiind o nunta regala, asteptand ci.

Totul despre nunta regala de la Sinaia: cum arata invitatiile si declaratia de dragoste a Principelui Nicolae. Sotia sa: Rochia de mireasa va fi superba

Principele Nicolae si Alina-Maria Binder se afla de mai multe zile la Sinaia pentru a pune la punct ultimele detalii legate de cununia religioasa care va avea loc duminica. Cuplul a oferit si cateva informatii despre marele eveniment.

Ultimele pregatiri pentru nunta anului dintre fostul principe Nicolae si Alina Binder

A mai ramas o zi pana la nunta nepotului Regelui Mihai, Nicolae, cu Alina Binder. Mirii sunt deja la Sinaia, acolo unde va avea loc fastuosul eveniment, iar organizatorii pun la punct ultimele detalii. Au ales.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )