Libnet.ro
UNICEF

06:30

HALUCINANT! Moment de RECULEGERE la un post TV din Argentina, dupa RUSINEA din meciul cu Croatia (VIDEO)

B1 B1,
HALUCINANT! Moment de RECULEGERE la un post TV din Argentina, dupa RUSINEA din meciul cu Croatia (VIDEO)

Momente halucinante la postul de televiziune argentinian TyC Sports, dupa rusinea suferita de nationala antrenata de Jorge Sampaoli la Campionatul Mondial din Rusia in meciul cu Croatia, pierdut cu 0-3. Cele. continuă pe B1

VIDEO IMAGINILE ZILEI Moment de reculegere la un post de televiziune din Argentina, dupa nfrngerea echipei nationale de fotbal

Postul de televiziune argentinian TyC Sports a oferit imaginile zilei dupa umilinta suferita de nationala condusa de Jorge Sampaoli la Campionatul Mondial din Rusia 0-3 cu Croatia). Cele sase persoane prezente in studio s-au ridicat in picioare si au tinut un moment de reculegere, marcand moartea simbolica a nationalei Argentinei.

Imaginile zilei de la Campionatul Mondial: Fanii senegalezi strang gunoiul din tribune dupa meciul cu Polonia (VIDEO)

Fanii senegalezi au oferit imaginile zilei la Campionatul Mondial din Rusia, dupa victoria neasteptata a nationalei lor in fata reprezentativei Poloniei. inarmati cu saci albastri, suporterii senegalezi nu au.

Ponta, SOCAT de discutiile din PSD, dupa condamnarea lui Dragnea: S-au intors in timp, in decembrie 1989

Victor Ponta il ataca inca o data pe Liviu Dragnea, care i-a reunit de urgentaa pe liderii PSD, dupa condamnarea sa la 3 ani si 6 luni primita de seful PSd in dosarul angajarilor fictive. Seful PSD.

Primele reactii din PSD dupa condamnarea lui Dragnea: Sunt socat. Este absolut ingrozitor. Se cere sedinta de urgenta in partid

Au aparut primele reactii din interiorul PSD dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Atat Catalin Radulescu, cat si.

Reactia primarului din Tecuci dupa ce a inaugurat o scara de incendiu cu panglica, paine si sare: Este un eveniment normal

Dupa primarul care a inaugurat cu fast o toaleta, a venit randul unui alt edil sa dea lovitura vietii. Primarul din Tecuci a reusit performanta deosebita sa inaugureze o scara de incendiu la o gradinita din.

Orasul in care s-a terminat toata berea din magazine dupa un meci de la Mondial

In centrul orasului rus Nijni Novgorod s-a terminat toata berea comercializata in magazine si in berarii, dupa ce echipa suedeza a batut Coreea de Sud cu un scor de 1:0. Potrivit sefului Federatiei.

Oferta speciala la un restaurant din Bucuresti dupa condamnarea lui Dragnea: Ce cuvant-cheie trebuie sa pronunte clientii pentru a beneficia de reducere(FOTO)

Condamnarea lui Liviu Dragnea, in prima instanta, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, i-a dat idei pentru atragerea clientilor unui proprietar de restaurant din Bucuresti. Astfel, cei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )