Libnet.ro
UNICEF

19:00

Hans Klemm, ambasadorul SUA, despreamnistie si gratiere: Statele Unite urmaresc chestiunea cu mare atentie

Adevărul Adevărul,
Hans Klemm, ambasadorul SUA, despreamnistie si gratiere: Statele Unite urmaresc chestiunea cu mare atentie

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat, luni, ca o lege privind amnistia si gratierea este o decizie a Romaniei, insa a subliniat ca SUA urmaresc cu mare atentie chestiunea. continuă pe Adevărul

Hans Klemm: Investitiile au facut din Statele Unite cel mai mare partener economic non-UE al Romaniei

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, a declarat, vineri, la Iasi, ca parteneriatul strategic SUA-Romania vizeaza cresterea prosperitatii economice si a precizat ca Statele Unite au ajuns cel mai mare parteneric economic non-UE al Romaniei.

Hans Klemm critica dur Guvernul: Investitiile in capitalul uman, in educatia si sanatatea Romaniei au fost mai putin decat ideale

In ciuda cresterii economice a Romaniei din ultimii ani, educatia si sanatatea au foarte mult de suferit din cauza subfinantarii lor de catre Guvern, a declarat Hans Klemm, Ambasadorul Statelor Unite ale.

Hans Klemm, despre posibila ordonanta de amnistie si gratiere: E decizia Romaniei. SUA urmaresc chestiunea cu mare atentie

Statele Unite urmaresc cu mare atentie dezbaterile din Romania privind posibilitatea emiterii unei ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea, a aratat luni ambasadorul american Hans Klemm. Cu toate.

SIPRI: Statele Unite, principalul producator de armament din lume, urmate de Rusia

Statele Unite al Americii raman principalul producator de armament din lume, dar Rusia, care incearca sa-si modernizeze fortele armate, a ajuns anul trecut pe locul doi, surclasand Marea Britanie.

VIDEO Vadim Krasnoselskii, catre ambasadorul SUA la Chisinau: Transnistria este un stat independent

Noul ambasador al SUA la Chisinau, Dereck Hogan, a intreprins pentru prima data o vizita de lucru la Tirapsol, unde a avut o intalnire cu asa-numitul presedinte al Transnistriei, Vadim Krasnoselskii. Liderul de la Tiraspol nu a ezitat sa reitereze pozitia sa nici in fata diplomatului american, subliniind ca Transnistria este un stat independent, cu propriul popor si Constitutie.

Haos in Statele Unite. S-au produs sute de accidente rutiere si mii de oameni au ramas fara curent din cauza zapezii

O puternica furtuna de zapada a lovit sudul Statelor Unite. Traficul rutier a fost ingreunat iar in doar cateva ore autoritatile au fost solicitate sa intervina la sute de accidente rutiere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )