Libnet.ro
UNICEF

16:16

Haos la Australian Open in meciul Halep-Bouchard! Adevarat recital

Antena3 Antena3,
Haos la Australian Open in meciul Halep-Bouchard! Adevarat recital

Simona Halep a inceput bine partida cu Eugenie Bouchard, facand break chiar in primul game. Bouchard a reusit re-break, insa Halep a dus scorul la 2-1 si apoi si-a tinut serviciul pentru. continuă pe Antena3

Australian Open. La ce ora joaca Simona Halep cu Eugenie Bouchard

Australian Open. Simona Halep - Eugenie Bouchard. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului Australian Open, luni, la Melbourne, dupa ce a.

SIMONA HALEP - EUGENIE BOUCHARD LIVE la Australian Open. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - EUGENIE BOUCHARD LIVE la Australian Open. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Simona Halep o va intalni in turul secund la Australian Open pe Eugenie Bouchard din Canada. Partida are.

LIVE Halep cu Bouchard in turul doi la Australian Open. 39 de grade la ora meciului!

Simona Halep are parte de un test de foc, joi, in turul secund la Australian Open. Lidera mondiala o intalneste pe Eugenie Bouchard, jucatoare iesita din topul 100 mondial. Click pentru imagini video live .

Asa am trait Halep cu Bouchard in turul doi la Australian Open. 39 de grade la ora meciului!

Simona Halep a avut parte de un test de foc, la propriu, joi, in turul secund la Australian Open. Lidera mondiala a intalnit-o pe Eugenie Bouchard, jucatoare iesita din topul 100 mondial. Click pentru imagini video live .

LIVE Halep contra Aiava in primul tur la Australian Open (marti, dupa 5:00)

Simona Halep, principala favorita la castigarea Australian Open, debuteaza in competitie marti in al treilea meci programat pe arena centrala Rod Laver.

Australian Open: Simona Halep vs Eugenie Bouchard se va disputa joi, de la ora 10:00 (ora Romaniei)

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de joi, iar meciul dintre Simona Halep 1 WTA) si Eugenie Bouchard Canada, 112 WTA) va fi primul din sesiunea de seara, urmand sa inceapa la ora 10:00 ora Romaniei). Disputa va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Australian Open 2018: Simona Halep merge in turul al doilea dupa un meci neasteptat de greu si o sperietura teribila! Urmeaza Bouchard

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la Australian Open, dar meciul cu Destanee Aiava, 17 ani, a fost mult mai greu decat ne-am fi asteptat.

Australian Open 2018: Irina Begu a fost eroina zilei. in scena intra Simona Halep, Sorana Cirstea si Ana Bogdan

Irina Begu a fost una dintre protagonistele primei zile de la Australian Open, revenind incredibil in meciul cu Ekaterina Makarova.

O VESTE TRISTA pentru romani! Ce a decis Halep dupa ACCIDENTAREA de la Australian Open

Simona Halep a suferit marti o teribila accidentare la glezna stanga, in meciul cu Destanee Aiava din primul tur al Australian Open, fapt ce a pus in pericol parcursul sportivei in termenul de.

LIVE Halep contra Aiava in primul tur la Australian Open. Meci greu pentru Simona, adversara acuza probleme de sanatate!

Simona Halep, principala favorita la castigarea Australian Open, debuteaza in competitie marti in al treilea meci programat pe arena centrala Rod Laver. Click pentru imagini video live .

ştiri din Sport

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )