Libnet.ro
UNICEF

22:45

HAOS in Zurich: 8 raniti din cauza unei baterii de iPhone supraincalzita

B1 B1,
HAOS in Zurich: 8 raniti din cauza unei baterii de iPhone supraincalzita

Haos in Zurich din cauza unei baterii de iPhone. Un client a intrat in graba in magazinul Apple din oras pentru a cere ajutorul dupa ce a constatat ca telefonul sau s-a incalzit peste. continuă pe B1

Elvetia: O baterie supraincalzita de iPhone care scotea fum a condus la evacuarea unui magazin Apple / 8 persoane, usor ranite

Opt persoane au fost ranite usor si un magazin Apple a fost evacuat marti la Zurich nord) din cauza unei baterii de iPhone care s-a supraincalzit, a anuntat politia orasului, citata de AFP.

Primul deces din cauza gripei, in acest sezon. Cine este victima

Primul deces din cauza gripei, in sezonul 2017-2018. O femeie in varsta de 69 de ani, din Bucuresti, a murit la Spitalul Victor Babes din Capitala, din cauza gripei. Din.

Bitcoin a scazut astazi din cauza temerilor ca autoritatile de reglementare vor inaspri controlul pietei

Bitcoin a scazut astazi, influentand negativ si alte monede virtuale, cum ar fi ether si litecoin, din cauza temerilor investitorilor ca autoritatile de reglementare vor inaspri controlul asupra pietei.

Coreea de Sud inspecteaza sase banci din cauza conturilor in moneda virtuala

Autoritatea de reglementare financiara din Coreea de Sud deruleaza inspectii la sase banci locale care le ofera clientilor institutionali conturi in moneda virtuala, din cauza sporirii temerilor legate de utilizarea de active precum Bitcoin, care ar putea duce la cresterea infractionalitatii, anunta Reuters.

ALDE fierbe din cauza schimbarilor dorite de PSD

Fierb apele si in interiorul ALDE, tocmai din cauza schimbarilor pe care le pregateste PSD in cadrul Comitetului Executiv. Liderii ALDE sunt suparati pe partenerii lor deoarece modificarile nu au fost.

A murit din cauza unui produs pe care si tu il folosesti des

O tanara a murit si a lasat doi copii orfani de mama din cauza unui incident domestic neplacut. Tanara Julie McCabe a intrat in coma, iar la scurt timp a decedat, dupa ce a folosit un produs cu care multe femei sunt.

Bucurestenii, ingroziti din cauza pedofilului din Drumul Taberei

Parintii din Drumul Taberei, acolo unde au fost surprinze imaginile cu suspectul de pedofilie, se declara ingroziti de faptul ca un asemenea om poate fi in preajma copiilor lor. Oamenii sunt speriati.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )