Libnet.ro
UNICEF

11:30

Harta completa a sectiilor de votare din Bucuresti. Unde poti vota in turul 2 la Alegerile Prezidentiale 2019

Playtech Playtech,
Harta completa a sectiilor de votare din Bucuresti. Unde poti vota in turul 2 la Alegerile Prezidentiale 2019

Alegerile prezidentiale, turul 2, de duminica, 24 noiembrie se apropie cu pasi repezi, asadar va prezintam harta completa a sectiilor de votare din Bucuresti, unde sunteti asteptati pentru a pune stampila pe unul din cei doi candidati care v-a convins ca merita sa ocupe fotoliul de sef al statului. in randurile urmatoare veti gasi lista . continuă pe Playtech

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Decizia luata de BEC cu privire la sectiile de votare din strainatate

Biroul Electoral Central a stabilit, la solicitarea Ministerului Afacerilor Externe, procedura de inlocuire a presedintilor si loctiitorilor birourilor electorale ale sectiilor de votare din strainatate, la.

Alegeri Prezidentiale, turul 2: la ce ora se deschid sectiile de votare din diaspora. Afla orarul complet

Romanii aflati peste hotare trebuie sa stie la ce ora se deschid sectiile de votare din diaspora! Pe data de 24 noiembrie, romanii isi aleg presedintele tarii! Acestea sunt cele mai scumpe alegeri prezidentiale din istorie, deoarece s-a investit mult pentru votul romanilor din diaspora. Acestia pot vota la alegerile prezidentiale din data de 24 .

32 de copii si 12 adulti care locuiau in blocul din Timisoara unde s-a facut deratizare cu o substanta neurotoxica sunt in continuare internati in spital

44 de locatari au blocului din Timisoara unde zilele trecute s-a facut deratizare cu o substanta neurotoxica - 32 de copii si 12 adulti - sunt in continuare internati in spital, anunta Ministerul Sanatatii. in cursul zilei de astazi, inca 4 copii care locuiau in bloc, cu varste intre 11 si 16 ani, au ajuns la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului de Copii Louis Turcanu din Timisoara. Toti pacientii sunt in stare stabila hemodinamic, fara agravare, precizeaza Ministerul Sanatatii.

Imagini dramatice surprinse la blocul din Timisoara, unde doi copii si o femeie au murit in urma deratizarii - VIDEO

Imagini dramatice, astazi, la blocul din Timisoara, unde doi copii si o femeie au murit in urma deratizarii cu substante extrem de toxice. Mai multe animale de casa ale locatarilor, abandonate atunci cand s-a.

UPDATE: Fostul patron al restaurantului Beirut din Constanta, unde 3 tinere au ars de vii, dat in urmarire nationala El a fost condamnat definitiv la 8 ani de inchisoare

George Karam, fostul patron al restaurantului Beirut din Constanta, unde in 2014 trei tinere au murit intr-un incendiu puternic, a fost dat in urmarire nationala si in consemn la frontiera de catre Politie. Masura a fost luata in conditiile in care nu a fost gasit la domiciliu si nici nu s-a predat, dupa ce a fost condamnat definitiv la 8 ani si o luna de inchisoare.

Mircea Dumitru a pierdut cursa pentru sefia Senatului Universitatii din Bucuresti, in fata prodecanului Facultatii de Drept, Paul Buglea

Mircea Dumitru,actualul rector al Universitatii din Bucuresti, a pierdut cursa pentru sefia Senatului Universitatii din Bucuresti, in fata lui Claudiu Paul Buglea, prodecanulFacultatii de.

Clubul favorit al manelistilor din Bucuresti devine supermarket

Un celebru club din Bucuresti va deveni supermarket, informeaza Ziarul Financiar. Clubul Bellagio, localul de pe Soseaua Stefan cel Mare din Bucuresti, cunoscut ca fiind localul preferat al cantaretilor.

Universitatea din Bucuresti are un nou presedinte al Senatului Claudiu Buglea a castigat in fata rectorului Mircea Dumitru UPDATE

Universitatea din Bucuresti are de miercuri un nou presedinte al Senatului in persoana lui Claudiu Buglea, prodecan si conferentiar la Facultatea de Drept. Buglea a castigat in fata rectorului Mircea Dumitru, care a candidat pentru postul de presedinte al Senatului Universitatii. Pana acum, functia de presedinte al Senatului a fost detinuta de Marian Preda, care in prezent candideaza pentru pozitia de rector.

Ar fi putut rezolva problema traficului din Bucuresti: de ce nu poate fi dat in folosinta podul de 100 de milioane

Daca mai aveai vreun dubiu legat de modul aberant in care se efectueaza lucrarile de constructie din Bucuresti si din tara, este suficient sa te uiti la un pod de 100 de milioane de lei care este aproape gata, dar nu va fi dat in folosinta. La capitolul doar romanii se pot lauda cu o .

Cati bani cheltuie Firea pentru Targul de Craciun din Bucuresti

Targul de Craciun din Bucuresti va fi organizat si anul acesta in Piata Constitutiei. Ce e diferit insa fata de ultimii ani? Bugetul pe care-l acorda Primaria Capitalei condusa de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )