Libnet.ro
UNICEF

20:45

HARTI Zonele din Bucuresti care se scufunda cu pana la 1 cm pe an Deplasarea terenului in orase din tara precum Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Constanta sau atomocentrala de la Cernavoda

Hotnews Hotnews,
 HARTI Zonele din Bucuresti care se scufunda cu pana la 1 cm pe an Deplasarea terenului in orase din tara precum Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Constanta sau atomocentrala de la Cernavoda

O serie de harti realizate pe baza datelor satelitare culese pe o perioada de cinci ani dezvaluie mai multe de zone din Romania care se scufunda cu cativa centimetri pe an. Harta realizata de compania Terrasigna arata, cu acuratete milimetrica, zonele stabile si instabile. in Bucuresti, cateva zone de-a lungul salbei de lacuri de pe raul Colentina si de-a lungul raului Dambovita au o variatie a de plasarii terenului de pana la 1 cm pe an. continuă pe Hotnews

Spitalul din Bucuresti care a primit ca donatie un robot de sterilizare

Spitalul Universitar din Bucuresti a primit o donatie importanta. Vorbim despre un robot de sterilizare produs de o companie din Romania. Initiativa a pornit in urma unei campanii de responsabilitate sociala.

FOTO Romania din satelit: zonele din tara care se scufunda in fiecare an

O harta realizata pe baza datelor satelitare culese pe o perioada de aproape cinci ani dezvaluie o serie de zone din Romania care se scufunda cu cativa centimetri pe an. Harta de acum,.

BCR doneaza Spitalului Universitar din Bucuresti un robot de sterilizare produs in Romania

Banca Comerciala Romana doneaza, marti dimineata, un robot de sterilizare Spitalului Universitar de Urgenta din Bucuresti SUUB), in urma unei campanii de responsabilitate sociala desfasurata de banca.

Ambasadorul Ciprului in Romania, gasit fara suflare in resedinta sa din Bucuresti. Cazul este considerat o moarte suspecta

Ambasadorul Ciprului in Romania, Filippos Kritiotis, s-a stins din viata. Acesta a fost gasit fara suflare in resedinta sa din Bucuresti. Ambasadorul ar fi decedat in noaptea de sambata spre duminica,.

Sportivele din Romania care se trezesc cu bani pe card fara sa faca nimic. Ziua cea mare a venit

Asociata de Tenis Feminim WTA) a decis ca le va oferi un nou sprijin financiar jucatoarelor in aceasta saptamana. Potrivit informatiilor SpotMedia. ro, mai multe tenismene din Romania au fost informate ca in aceasta saptamana WTA le va vira o noua transa de bani din ajutorul oferit in perioada fara turnee. Sportivele din Romania care se .

Cat costa un test pentru COVID-19 la spitalele din Romania. Care este cel mai ieftin test

Din ce in ce mai multi romani se informeaza asupra pretului unui test pentru coronavirus. Profesorul Horatiu Moldovan a dat toate informatiile legate de acest subiect. Iata cat costa si de unde le puteti achizitiona. Din ce in ce mai multe cereri pentru testare Numarul mare de romani care aleg sa plece in vacanta in .

IN PRAG ELECTORAL: Gabriela Firea propune alocarea a 2,5 milioane de euro pentru 45 de parohii din Bucuresti

Primarul General al Municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, propune o rectificare a bugetului Capitalei in care sunt alocati peste 2,5 milioane de euro pentru 45 de parohii din Capitala, transmite Buletin de Bucuresti.

Ce a gasit o femeie din Bucuresti in merdeneaua din care mancase. Evitati! Pateu cu mere `proaspat` cu ... !

O bucuresteanca a povestit pe o retea de socializare despre surpriza neplacuta pe care a avut-o atunci cand a muscat dintr-o merdenea si a postat si cateva fotografii cu pateul cu mere proaspat pe care abia il cumparase.

Vaccin COVID-19: Compania Moderna intra in faza finala a testelor clinice, prima companie din lume care ajunge la aceasta etapa

In contextul in care multe companii din intreaga lume incearca din rasputeri sa realizeze un vaccin eficient impotriva noului coronavirus, compania americana Moderna a declarat ca va trece din data de 27 iulie.

DIICOT a destructurat reteaua de trafic de cocaina din Brazilia care a ajuns in Marea Neagra

DIICOT anunta ca a destructurat una dintre cele mai mari retele de traficanti de droguri, care erau prezenti si pe teritoriul Romaniei. Acestia ar fi adus in Europa cantitati foarte mari de stupefiante.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )