Libnet.ro
UNICEF

09:15

Helmuth Duckadam s-a intalnit cu Donald Tusk la Sibiu: I-am dat o pereche de manusi, un tricou cu Steaua din 86, cu Donald Tusk nr. 1, si o palinca facuta de mine (VIDEO)

B1 B1,
Helmuth Duckadam s-a intalnit cu Donald Tusk la Sibiu: I-am dat o pereche de manusi, un tricou cu Steaua din 86, cu Donald Tusk nr. 1, si o palinca facuta de mine (VIDEO)

Dupa ce presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a uimit toata audienta prezenta acum 4 luni la Ateneul Roman printr-un discurs in limba romana in care a cerut romanilor sa apere valorile. continuă pe B1

Helmuth Duckadam s-a intalnit cu Donald Tusk la Sibiu: I-am dat o pereche de manusi, un tricou cu Steaua din 86, cu Donald Tusk nr. 1, si o palinca facuta de mine

Dupa ce presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a uimit toata audienta prezenta acum 4 luni la Ateneul Roman printr-un discurs in limba romana in care a cerut romanilor sa apere valorile.

Sinteza zilei. Interviu de exceptie cu marele Helmuth Duckadam

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, s-a intanit la Sibiu cu legendarul portar Helmuth Duckadam, cel pe care il elogia in discursul memorabil tinut in ianuarie la Ateneul Roman, in ziua in care.

Donald Tusk, impresionat de cadoul primit de la tineri romani in Sibiu: ce i-au cerut copiii VIDEO

Prezent la Sibiu pentruSummitul sefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeana, presedintele Consiliului European, Donald Tusk, s-a intalnit, in timpul unei plimbari in centrul orasului, cu un grup de copii de la care a primit un cadou.

Liderii europeni au inceput sa ajunga la Sibiu. Donald Tusk a fost surprins in timp ce se plimba relaxat in Piata Mare - VIDEO

Liderii europeni au inceput sa ajunga la Sibiu, acolo unde joi, pe 9 mai, va avaea loc Summit-ul European. Donald Tusk a ajuns miercuri seara. Presedintele Consiliului European a fost surprins plimbandu-se.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )