Libnet.ro
UNICEF

22:17

Helmuth Duckadam s-a intalnit, la Sibiu, cu Donald Tusk, care l-a mentionat in discursul tinut la Ateneul Roman: ce cadou i-a oferit

Adevărul Adevărul,
Helmuth Duckadam s-a intalnit, la Sibiu, cu Donald Tusk, care l-a mentionat in discursul tinut la Ateneul Roman: ce cadou i-a oferit

Fostul fotbalist Helmuth Duckadam s-a intalnit, miercuri, la Sibiu, cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, care l-a mentionat in discursul in limba romana tinut, in ianuarie, la Ateneul Roman. Duckadam i-a oferit lui Tusk o pereche de manusi, un tricou cu Steaua 86 si o palinca facuta de el. continuă pe Adevărul

Helmuth Duckadam s-a intalnit, la Sibiu, cu Donald Tusk, care l-a mentionat in discursul tinut la Ateneul Roman

Fostul fotbalist Helmuth Duckadam s-a intalnit, miercuri, la Sibiu, cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, care l-a mentionat in discursul in limba romana tinut, in ianuarie, la Ateneul Roman. Duckadam i-a oferit lui Tusk o pereche de manusi, un tricou cu Steaua 86 si o palinca facuta de el.

SUMMITUL UE DE LA SIBIU: Donald Tusk: Ati organizat un summit exceptional

ACTUALIZARE - Summitul de la Sibiu s-a incheiat. ----- * ACTUALIZARE Donald Tusk: Vom proteja statele mai slabe si vom proteja cetatenii de amenintarile unor superputeri la adresa statului de drept. Nu putem sa instituim standarde inalte in toate domeniile, in absenta statului de drept si a respectarii legii. ----- * ACTUALIZARE - Iohannis: Conceptul statelor de drept e la baza valorilor europene. Eu imi doresc stat de drept, romanii la fel, dar unii politicieni nu doresc aceste valori, dar decizia o vor lua romanii. Urmeaza alegerile, eu stiu care va fi rezultatul si il astept.

INAINTEA SUMMITULUI DE LA SIBIU: Donald Tusk la consultari cu premierul suedez

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a avut o intrevedere cu premierul suedez, Stefan Lofven, inainte de Summitul de la Sibiu.

Liderii europeni au inceput sa ajunga la Sibiu. Donald Tusk a fost surprins in timp ce se plimba relaxat in Piata Mare - VIDEO

Liderii europeni au inceput sa ajunga la Sibiu, acolo unde joi, pe 9 mai, va avaea loc Summit-ul European. Donald Tusk a ajuns miercuri seara. Presedintele Consiliului European a fost surprins plimbandu-se.

Sinteza zilei. Interviu de exceptie cu marele Helmuth Duckadam

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, s-a intanit la Sibiu cu legendarul portar Helmuth Duckadam, cel pe care il elogia in discursul memorabil tinut in ianuarie la Ateneul Roman, in ziua in care.

VIDEO Donald Tusk se mandreste cu manusile primite cadou de la Helmuth Duckadam

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a venit joi la conferinta de presa de la finalul summitului UE de la Sibiu cu manusile primite recent cadou de la fostul portar al echipei Steaua Bucuresti, Helmuth Duckadam, pe care le-a aratat bucuros presei. De asemenea, in cadrul conferintei, Tusk a vorbit din nou in romana, afirmand ca pur si simplu s-a indragostit de Sibiu.

Donald Tusk, impresionat de cadoul primit de la tineri romani in Sibiu: ce i-au cerut copiii VIDEO

Prezent la Sibiu pentruSummitul sefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeana, presedintele Consiliului European, Donald Tusk, s-a intalnit, in timpul unei plimbari in centrul orasului, cu un grup de copii de la care a primit un cadou.

Donald Tusk a vorbit iar in limba romana, la Sibiu! Ce le transmite romanilor

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a sustinut, la Sibiu, o conferinta de presa comuna, alaturi de presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker si de cel al Romaniei, Klaus Iohannis. Donald Tusk a vorbit din nou in limba romana si s-a aratat incantat de modul in care a fost organizat summit-ul de la Sibiu. Vreau sa ii [] .

Iohannis si Donald Tusk, la concertul de Ziua Europei de la Sibiu. Iohannis: Astazi Romania, prin voi, a dovedit ca este o tara primitoare

Presedintele Klaus Iohannis si presedintele Consiliului European, Donald Tusk, participa, joi seara, in Piata Mare din Sibiu, la concertul de Ziua Europei. Iohannis a urcat pe scena si le-a multumit sibienilor si sibiului care au facut o impresie foarte, foarte buna in Europa.

Donald Tusk, un nou discurs in limba romana: M-am indragostit de Sibiu!

Presedintele Comisiei Europene, Donald Tusk, a declarat in conferinta de presa de la finalul summitului de la Sibiu ca liderii europeni au discutat despre prioritatile UE si ca in iunie va nominaliza viitorul presedinte al Comisiei. in ultima parte a discursului Tusk a vorbit din nou in limba romana si a marturisit ca pur si simplu m-am indragostit de Sibiu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )