Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hidroelectrica a castigat procesul cu ANRE la Curtea Europeana de Justitie Va avea voie sa exporte liber energie

Hotnews Hotnews,
 Hidroelectrica a castigat procesul cu ANRE la Curtea Europeana de Justitie Va avea voie sa exporte liber energie

Curtea Europeana de Justitie CJUE) a dat castig de cauza Hidroelectrica, pe 17 septembrie, in procesul cu Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) avand ca obiect restrictiile impuse de reglementator cu privire la exporturile de energie electrica. Prin Legea 1232012 producatorii de energie au fost obligati sa vanda toata energia pe bursa OPCOM. Astfel au fost interzise pentru producatori exporturile directe de energie. Restrictia a fost argumentata la acel moment pe considerente de siguranta in alimentare, insa, in contextul unificarii pietelor, nu exista justificare practica, informeaza Hidroelectrica. continuă pe Hotnews

Hidroelectrica a castigat procesul cu ANRE privind exporturile de energie, la Curtea de Justitie a UE

Hidroelectrica a castigat, la Curtea Europeana de Justitie CJUE), procesul cu Autoritatea Nationala de Reglementare ANRE), dupa ce reglementatorul a interzis producatorilor sa exporte energie electrica.

Hidroelectrica a castigat procesul cu ANRE privind exporturile de energie, la Curtea Europeana de Justitie

Hidroelectrica a castigat, la Curtea Europeana de Justitie CJUE), procesul cu Autoritatea Nationala de Reglementare ANRE), dupa ce reglementatorul a interzis producatorilor sa exporte energie electrica, se arata intr-un comunicat al companiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )