Libnet.ro
UNICEF

20:17

Adio, autrostrada Ploiesti Brasov. Anuntul de ultima ora al oficialilor

Playtech Playtech,
Adio, autrostrada Ploiesti Brasov. Anuntul de ultima ora al oficialilor

In aprilie 2019 oficialii de la CNAIR anuntau cu surle si trambite debutul fazei a doua a poriectului unei autostrazi vitale pentru economie, e vorba de autostrada Pitesti-Brasov si avea si termen limita de finalizare, 2023. Adio, autrostrada Ploiesti Brasov Proiectul autostrazii, era facut in parteneriat public-privat, iar ca valoare se ridica la aproxiamtiv . continuă pe Playtech

O noua amanare, de cel putin trei ani, pentru autostrada Ploiesti-Brasov

Compania Nationala de Autostrazi vrea sa finanteze din fonduri europene completarea studiului de fezabilitate si a proiectului tehnic pentru Autostrada Ploiesti-Brasov, lucru care ar intarzia acest proiect cu cel putin trei ani.

Avertisment de ultima ora de la OMS. Aceste persoane raspandesc noul coronavirus mai rapid decat se credea. Milioane de romani, in pericol

Organizatia Mondiala a Sanatatii revine cu un avertisment de ultima ora pentru toata lumea. Potrivit noilor studii, raspandirea noului coronavirus in regiunea Asia-Pacific face ravagii. Surprinzator, persoanele care s-au dovedit ca participa activ la aceasta raspandire in masa nu sunt pacientii simptomatici. Ce persoane se afla in mare pericol Reprezentantii OMS atrag atentia cu privire .

Simona Halep, decizie de ultima ora. De ce nu va participa la US Open!

Simona Halep nu va participa anul acesta la US Open 2020. Numarul 2 mondial a anuntat oficial ca nu va face parte din turneul Grand Slam care se va tine la New York. Care este motivul? Simona Halep nu va participa la US Open Campioana noastra a cantarit situatia speciala in care este pusa si .

Klaus Iohannis, decizie de ultima ora. Ce mutare a facut azi

Presedintele Klaus Iohannis a facut o mutare care ar putea, sau nu, sa le dea sah mat PSD-istilor. Seful statului a sesizat CCR cu privire la legea care stabileste ca Legislativul decide data alegerilor parlamentare, iar nu Guvernul. Care sunt argumentele lui Iohannis, aflati in cele ce urmeaza. Klaus Iohannis, sah la PSD Astazi, presedintele .

Ultima ora. Medicul Virgil Musta, adevarul despre conditiile in care se vor redeschide scolile. Ce trebuie sa stie toti parintii

Medicul Virgil Musta de la Spitalul Victor Babes, din Timisoara, dezvaluie ce trebuie sa faca parintii si copiii inainte de inceperea scolii. Pentru ca a ramas mai putin de o luna pana la reinceperea cursurilor, medicul aflat in prima linie in lupta cu COVID-19 le transmite cetatenilor un mesaj prin care ii indruma cum sa .

Simona Halep, anunt de ultima ora despre participarea la US Open! Ce raspuns a dat imediat dupa finala castigata la Praga

Simona Halep a castigat al 21-lea titlu WTA al carierei, la Praga, dupa 6-2, 7-5 in finala cu Elise Mertens. A fost un succes care cu siguranta face minuni pentru moralul jucatoarei din Romania. Iar fanii asteapta acum decizia legata de participarea la US Open 2020. Simona a promis ca va da un raspuns dupa .

Liviu Dragnea incearca sa scape de inchisoare! Ce fac avocatii lui. Informatii de ultima ora

Liviu Dragnea s-a saturat de viata privata de libertate, iar avocatii lui fac tot posibilul sa-l scoata din inchisoare. Ce detalii au iesit in prim-plan despre posibila viitoare eliberare a fostului sef al PSD? Avocatii lui Dragnea fac tot posibilul sa-l scoata din inchisoare Liviu Dragnea incearca din rasputeri nu doar sa-si limiteze sederea in .

Temperaturile scad drastic! Anuntul de ultima ora al meteorologilor. Prognoza METEO pentru urmatoarele 2 saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca temperaturile vor scadea semnificativ, de la 30 de grade la 24 de grade, pentru urmatoarele doua saptamani. Dupa 20 august, vremea redevine calda. De asemenea, meteorologii anunta ca in intervalul 18-20 august este probabilitate mare de ploi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )