Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cea mai scumpa despartire din Romania. A primit zeci de milioane de euro

Playtech Playtech,
Cea mai scumpa despartire din Romania. A primit zeci de milioane de euro

Despartire de lux, ar spune unii romani. Zeci de milioane de euro au intrat in buzunarele unei jumatati de cuplu dupa ce doi fosti soti au decis sa-si spuna adio. De ce au ales sa mearga pe drumuri separate si despre cine este vorba? Cel mai scump divort din Romania Camelia si Dan Sucu adus . continuă pe Playtech

Veste imensa pentru soferi. Cea mai ieftina benzina din Romania

Incepand cu marti 15 septembrie, soferii din Romania pot cumpara benzina si motorina cu un adaos comercial de doar 0,1%. Unde se poate gasi cel mai ieftin combustibil din Romania. Soferii primesc o veste buna. Cel mai ieftin combustibil din Romania Mihai Anastasescu, un om de afaceri din Romania si proprietarul companiei NEPTUN SA din .

Rachetele lui Putin au plecat din Rusia. Cea mai drastica decizie din ultimii zeci de ani: ce se intampla acum

Ministerul rus al Apararii ar putea trimite sisteme de rachete Hermes si alte vehicule blindate in Siria pentru a contracara tancurile Turciei. Potrivit Avia. Pro, sistemul de rachete era deja testat pe teritoriul aflat sub controlul Republicii Arabe Siriene. Provocare militara nemaiintalnita. Rachetele lui Putin au plecat din Rusia: decizie inedita Rusia a prezentat nu de .

De unde poti cumpara cea mai ieftina benzina in Romania, cu doar 0.1% adaos comercial

Incepand de marti, 15 septembrie 2020, cel mai ieftin combustibil din Romania poate fi gasit la Paulesti, Prahova. Lantul de benzinarii al unui milionar vinde benzina si motorina cu un adaos comercial de doar 0,1%.

NVIDIA cumpara ARM: ar putea fi cea mai mare achizitie din tech

NVIDIA este cel mai important jucator pe piata de cipuri grafice, dar dupa achizitia ARM, ar putea sa faca legea si pe partea de procesoare pentru mobile. NVIDIA ar putea deveni cel mai mare.

COVID-19. Cele mai afectate judete din Romania in ultimele 24 de ore

311 de noi cazuri de COVID-19 au fost inregistrate in ultimele 24 de ore in Romania, timp in care s-au efectuat 24. 939 de teste 14. 782 in baza definitiei de caz si a protocolului medical si 10. 157 la.

Orasul din Romania unde a fost gasita cea mai mare comoara. Cat aur a fost descoperit

Una dintre cele mai mari comori descoperite vreodata in Romania a fost scoasa la lumina, accidental, de inundatii. Oamenilor nu le-a venit sa creada cat aur au gasit! Cea mai mare comoara din Romania, gasita de pescari. Cat aur au pescuit Filmele si legendele americane sunt pline de aventuri ale vanatorilor de comori, insa putini .

Revolta unui clujean din a opta cea mai bogata comuna din tara: de 8 ani de zile nu ati terminat o gradinita! O gradinita, nu un Burj-al-Arab!

Apahida, a opta cea mai mai bogata comuna din Romania conform veniturilor obtinute in 2019, se scufunda sufocata de gunoaie, de trafic, cu strazi rupte, trotuare distruse, impracticabile si locuri de joaca pentru copii desprinse din filmele vechi, comuniste, ii scrie un cetatean primarului pe care l-a ajutat in urma cu 4 ani.

Digi24: VIDEO. Imagini inedite din orasul din subsolul Palatului Parlamentului, a doua cea mai mare cladire din lume

Stiati ca aerul care ajunge in salile unde au sedinte parlamentarii este mai intai purificat si apoi racit ori incalzit, in functie de anotimp, in cateva bazine speciale? Iar centrala termica a Palatului Parlamentului este atat de mare, incat poate deservi chiar si un cartier mai mic.

Klaus Iohannis, despre magistrala de metrou Drumul Taberei: Este cea mai mare realizare de acest tip din Romania, de dupa Revolutie. Aceasta linie risca sa devina o legenda a amanarilor (FOTO, VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, marti, la inauguarea magistralei 5 de metrou, din Drumul Taberei. Seful statului a precizat ca aceasta este cea mai importanta realizare din domeniul infrastructurii de.

Cea mai periculoasa substanta toxica din lume. 15 grame pot omori miliarde de oameni

Desi un gram pare extrem de putin, este totusi foarte mult daca ne gandim ca aceasta cantitate poate ucide chiar milioane de oameni. Doar un singur gram din aceasta toxina poate sa omoare milioane de oameni, iar 14 grame intreaga omenire. Cea mai periculoasa substanta din lume. doar 15 grame pot omori intreaga omenire Cea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2345 seconds )