Libnet.ro
UNICEF

07:15

inoata Chelutu a lui Dorian Popa, umilinta pentru Jador si Dani Mocanu. Ce se intampla chiar acum pe YouTube

Playtech Playtech,
inoata Chelutu a lui Dorian Popa, umilinta pentru Jador si Dani Mocanu. Ce se intampla chiar acum pe YouTube

Dorian Popa a tras lozul cel mare si de data asta. Adio manelistilor celebri precum: Dani Mocanu si Jador! in trending-ul de pe YouTube a castigat detasat inimile tuturor piesa inoata Chelutu. inoata Chelutu e 1 in trending pe Youtube. Dorian Popa, in culmea fericirii Trending-ul de pe Youtube reprezinta un total abis, cel putin . continuă pe Playtech

Chelutu, cainele lui Dorian Popa, a ajuns pe primul loc in trending pe YouTube

Chelutu, caine lui Dorian Popa, a scos o melodie si a ajuns pe primul loc in trending pe YouTube cu peste 2,1 milioane de vizualizari in trei zile. Chelutul a ajuns, la randul sau, vedeta pe retelele de socializare cu mult inainte de. prima melodie.

Dorian Popa a spart topurile cu o piesa inedita. Cainele sau este vedeta clipului

Dorian Popa a spart topurile muzicale cu o piesa noua in care vedeta este catelul interpretului. Catelul Chelutu a avut o viata grea inainte ca Dorian Popa sa il adopte. Dorian Popa a rupt topurile cu o melodie noua. Catelul sau, vedeta videoclipului Catelul Chelutu a devenit faimos in mediul virtual dupa ce cintaretul l-a .

Se intampla in Romania. Piesa despre cainele lui Dorian Popa, numarul 1 pe youtube

Nici prin cap nu i-a trecut lui Dorian Popa ca propriul lui caine ii va face concurenta la capitolul celebritate. Catelul le-a suflat primul loc lui Jador si Dani Mocanu. Piesa despre cainele lui Dorian Popa este numarul 1 pe youtube in luna mai cand inca isi amenaja vila din Domnesti, Dorian Popa nu se .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )