Libnet.ro
UNICEF

18:00

Leguma cu multe beneficii pe care trebuie s-o consumi zilnic. Toti romanii o au in bucatarie

Playtech Playtech,
Leguma cu multe beneficii pe care trebuie s-o consumi zilnic. Toti romanii o au in bucatarie

O leguma pe care toti romanii o au in bucatarie este o adevarata sursa de sanatate. Daca o consumi zilnic, poti spune adio colesterolului crescut si, cel mai important, mai ales toamna, te ajuta sa tii virusurile la distanta. Usturoiul, leguma cu multe beneficii pentru sanatate, a fost folosit din cele mai vechi timpuri pentru . continuă pe Playtech

Orban, mesaj pentru elevi in prima zi de scoala: Aveti o lectie in plus pe care trebuie sa o invatati

Premierul Ludovic Orban le-a transmis elevilor, luni, in prima zi de scoala din acest an atipic, ca au o lectie in plus pe care trebuie sa o invete: grija fata de propria sanatate si fata de cei din jur.

Cum ne dam seama ca este bolnav copilul: Medic: Acesta este primul lucru pe care trebuie sa-l faca parintii

Urmeaza un an scolar dificil atat pentru copii, cat si pentru parinti. Colectivitatea inseamna si raceli, gripa, viroze si mai nou . coronavirus. Medicii ii roaga pe adulti sa ii verifice zilnic pe scolari. Imediat un pediatru ne arata cum putem face acest lucru in 5 minute. Atentie, niciun consult de acasa nu il poate inlocui pe cel de specialitate.

Monica Anisie a explicat procesul pe care trebuie sa-l urmeze scolile daca apar cazuri de Covid-19 in timpul anului scolar

Dupa sase luni in care copiii nu au mai mers fizic la scoala, luni, 14 septembrie, a fost prima zi in care elevii si profesorii s-au revazut. Trei milioane de copii intra in noul an scolar, in conditii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )