Libnet.ro
UNICEF

23:15

Lidia Buble reactioneaza dupa ce Razvan Simion si-a facut iubita? Ce a publicat pe Facebook

Playtech Playtech,
Lidia Buble reactioneaza dupa ce Razvan Simion si-a facut iubita? Ce a publicat pe Facebook

Fanii sunt extrem de atenti la detalii, in special dupa ce Lidia si Razvan au ales sa-si spuna adio. Ce a postat cantareata pe Facebook la scurt timp dupa ce imaginile cu noua iubita a fostului partener au aparut in presa? Simion si-a gasit o noua iubita. Ce a postat Lidia la scurt timp dupa . continuă pe Playtech

Razvan Simion iubeste din nou, dupa despartirea de Lidia Buble. Cu cine a fost surprins vedeta de la Antena 1

Dupa despartirea de Lidia Buble, Razvan Simion, spuneau apropiatii acestuia, a suferit, dar se pare ca acum si-a revenit si exista deja o noua persoana in viata moderatorului Antena 1. Razvan Simion iubeste din nou, dupa despartirea de Lidia Buble Dupa ce, mai in gluma, mai in serios, intr-una din editiile show-ului matinal, Razvan a .

Lidia Buble a incendiat sala de forta. Cum a aparut imbracata si ce miscari a avut artista

Lidia Buble a recunoscut ca, in trecut, s-a confruntat cu prezenta kilogramelor in plus, lucru care i-a displacut, asa ca a luat atitudine si si-a schimbat alimentatia si stilul de viata. Artista a reusit sa dea jos 15 kilograme, iar de cand a pornit pe noul drum a ales ca mersul la sala de forta .

Ce se intampla cu parintii lui Razvan Ciobanu. Anuntul facut acum despre afacerea lor

In aprilie 2019, moartea celebrului designer soca intreaga tara! in urma sa, au ramas rude si prieteni indurerati de pierderea suferita. Iata ce se intampla acum cu parintii lui Razvan Ciobanu! Parintii lui Razvan Ciobanu, anunt despre afacerea lor in primavara anului 2019, Razvan Ciobanu a murit in urma unui grav accident de masina. Parintii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )