Libnet.ro
UNICEF

09:15

Rasturnare de situatie in divortul anului. A mintit Alin Oprea?! Fiul sau a dat cartile pe fata

Playtech Playtech,
Rasturnare de situatie in divortul anului. A mintit Alin Oprea?! Fiul sau a dat cartile pe fata

A mintit Alin Oprea sau nu?! Fiul sau a spus adevarul despre ce se intampla, de fapt, in familia cantaretului. Rasturnare de situatie in scandalul momentului. Alin Oprea, acuzat de propriul fiu ca a mintit Dupa 22 de ani de casnicie, Alin si Larisa Oprea si-au spus Adio! cum nu se putea mai urat. Cei . continuă pe Playtech

Scandal in divortul anului. Pentru cati bani se lupta Alin Oprea si sotia sa. Reactia categorica

Divortul anului e departe de a se finaliza! Alin Oprea si sotia sa mai au inca multe de impartit, iar promordial se pare ca au ramas banii. Cei doi au renuntat la ideea de a se mai intelege, asa ca acum comunica doar cu ajutorul avocatilor care-i reprezinta. Partaj Alin si Larisa Oprea: Pentru cati .

Prietenul lui Alin Oprea, amenintat de rudele Larisei! Cum incearca sa ii distruga cariera artistului VIDEO

Divortul cu scantei dintre Alin Oprea si sotia Larisa este departe de a se fi terminat. De la partajul de peste 1 milion de euro pana la acuzatiile de infidelitate pare ca a fost doar un pas, cel putin asta sustine fostul membru al trupei Talisman, si nu doar el. Un apropiat al cantaretului acuza .

Lovitura dura pentru Alin Oprea! Ce i-a facut sotia acum, de nervi VIDEO

Scandalul divortului dintre Alin Oprea si sotia sa, Larisa, s-a intetit dupa ce fostul component al trupei Talisman a iesit in spatiul public pentru a-si spune partea de adevar. Dupa 22 de ani de casnicie, la mijloc au ramas doi copii, un partaj de un milion de euro si multe acuze si tensiuni. Divortul dintre .

Mama lui Alin Oprea nu si-a vazut nepotii de 15 ani. Ce i-a facut Larisa de nu a mai calcat in casa lor

Cel mai mediatizat divort din showbizul romanesc pare sa se tot prelungeasca. Scandalul dintre Alin Oprea si sotia, Larisa, atinge cote maxime, acum cand noi detalii ies la suprafata. Iata de ce mama lui Alin Oprea nu si-a vizitat nepotii de 15 ani. Mama lui Alin Oprea nu si-a vazut nepotii de 15 ani Dupa .

Alin Oprea, lasat fara bani si fara casa de sotia sa: Nu mai am acces la niciun ban din toti pe care eu i-am muncit si i-am facut in aceasta viata (VIDEO)

Alin Oprea isi acuza fosta sotie si copiii ca l-a lasat pe drumuri si fara nici un ban in buzunar, dupa o viata intreaga de munca. Artistul a povestit luni seara, in emisiune XNight Show ca fosta.

Divortul anului in Romania. Nicolae Guta se desparte de sotie. Totul e clar

Nicolae Guta a decis: se desparte de sotie. E divortul anului in Romania, pandemia de coronavirus le-a pus capac celor doi! Nicolae Guta se desparte de Cristina, sotia sa Dupa ce apropiatii au povestit ca relatia dintre Nicolae Guta si Cristina a fost una extrem de tensionata in starea de urgenta, iata ca apar zvonuri .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )