Libnet.ro
UNICEF

14:47

E alerta meteo. ANM anunta cod galben de vijelii. Mai multe judete, afectate imediat

Playtech Playtech,
E alerta meteo. ANM anunta cod galben de vijelii. Mai multe judete, afectate imediat

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare nowcasting de ploi puternice si vant pentru judetele Cluj si Bistrita-Nasau. De asemenea, este in vigoare o informare meteorologica de ploi in general moderate cantitativ, fenomene de instabilitate atmosferica, intensificari temporare ale vantului si racire accentuata a vremii la nivelul intregii tari. ANM anunta cod galben . continuă pe Playtech

Alerta meteo. ANM anunta trei zile de ploi, vant si frig in toata tara

Ploile vor cuprinde toata tara. in intervalul 3 octombrie2019, ora 04:00 - 5 octombrie2019, ora 09:00, aria ploilor va fi in extindere dinspre vest si va cuprinde treptat.

Alerta meteo! Cod galben de vant puternic in mai multe zone din tara!

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, avertizari nowcasting Cod galben de intensificari ale vantului, valabile in zone montane din Transilvania, Moldova si Maramures. Potrivit.

Prognoza meteo. ANM, alerta pentru perioada 3 octombrie 5 octombrie. Vremea o ia razna

Alerta meteo pentru Romania. Specialistii de la ANM au emis o avertizare meteo pentru perioada 3 octombrie 5 octombrie. Se anunta tei zile de ploi, vant si frig. Prognoza meteo. ANM, alerta pentru perioada 3 octombrie 5 octombrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis o avertizare meteo pentru perioada .

Avertizare meteorologica. Cod galben de ploi torentiale si vant in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, avertizari nowcasting Cod galben de ploi si intensificari ale vantului, valabile pe durata orei urmatoare in localitati din zonele Moldovei si.

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 2 octombrie. Anuntul ingrijorator al meteorologilor

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat prognoza pentru ziua de miercuri, 2 octombrie. Din pacate pentru cei care mai sperau la cateva zile cu temperaturi rezonabile, mercurul din termometre va urma sa scada brusc. Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 2 octombrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat faptul ca .

Prognoza meteo ANM, marti, 1 octombrie. Schimbari bruste de temperatura care pot deveni periculoase pentru sanatate

Aministratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru marti, 1 octombrie 2019. Sunt anuntate temperaturi mult mai ridicate decat media normala a acestei perioade, cer senin si vant slab. Valorile termice maxime vor fi cuprinse intre 20 si 29 de grade Celsius, iar minimele se vor incadra intre 7 si 17 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru joi, 3 octombrie. Ploi si ninsori! Vremea se raceste brusc

Vremea se va raci brusc, in toata tara. Specialistii in meteorologie au anuntat si ce regiuni sunt vizate pentru caderile de precipitatii. Iata cum arata prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 3 octombrie! Prognoza meteo ANM pentru joi, 3 octombrie Temperaturile vor scadea simtitor incepand cu urmatoarea perioada. De joi sunt asteptate ploi pe .

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 4 octombrie. Vremea se raceste in toata tara

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat o noua prognoza meteo. Iata care sunt maximele si minimele din ziua de vineri, 4 octombrie! Din pacate, specialistii au anuntat ca vremea se raceste, iar toamna incepe sa-si intre serios in drepturi. Prognnoza meeto ANM pentru vineri, 4 octombrie Temperaturile scad in toata tara in .

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3102 seconds )