Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mioara Roman si fiicele ei, probleme cu legea, din cauza mostenirii. Miza este enorma

Playtech Playtech,
Mioara Roman si fiicele ei, probleme cu legea, din cauza mostenirii. Miza este enorma

Din cauza unei institutii care a pus ochii pe un imobil de milioane, mostenit de cele trei, Catinca, Oana si Mioara Roman au probleme cu legea. Iata ce se intampla. Potrivit spynews. ro, Mioara Roman si fiicele sale sunt citate intr-un proces deschis de Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat, institutie care incearca sa recupereze . continuă pe Playtech

CORONAVIRUS. O sectie a Spitalului Sf. Spiridon Iasi, inchisa din cauza unui pacient confirmat cu Covid-19 (VIDEO)

Inca un spital cu probleme din cauza coronavirusului. Sectia de gastroenterologie de la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi a fost inchisa, dupa ce un pacient a fost confirmat pozitiv cu Covid-19. Pacientul a fost.

Sapte romani au murit in strainatate din cauza coronavirusului

Inca trei romani au murit in Italia, iar unul in Franta, din cauza coronavirusului, astfel ca bilantul a ajuns la sapte morti, anunta Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE).

BNR da unda verde amanarii creditelor din cauza epidemiei de coronavirus

BNR a creat cadrul legislativ pentru amanarea la plata a ratelor care nu sunt achitate de romani din cauza epidemiei de coronavirus.

Jocurile Olimpice de la Tokyo, amanate cu un an, din cauza pandemiei

Comitetul International Olimpic a confirmat, marti, printr-un comunicat publicat pe site-ul sau oficial, amanarea cu un an a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, din cauza pandemiei de coronavirus, la finalul unor discutii intre presedintele CIO si premierul Japoniei.

Mega Image, noi decizii din cauza carantinei: cum se modifica programul

Mega Image anunta un nou program de functionare din cauza pandemiei de coronavirus. Magazinele vor fi deschise mai putine ore pe zi, iar programul rezervat varstnicilor nu mai poate fi.

PSD cere aplicarea unor scutiri de la plata chiriei, pe perioada starii de urgenta din cauza COVID-19 (proiect de lege)

PSD vrea scutirea de la plata chiriei a operatorilor economici si a profesionistilor a caror activitate a fost intrerupta din cauza pandemiei de coronavirus. in acest sens, social-democratii au depus, marti, la.

Alerta la Spitalul Floreasca, din cauza unui pacient infectat cu coronavirus. Ce se intampla acum cu medicii

7 medici si 23 de asistenti medicali, precum si alt personal auxiliar au ajuns in izolare la domiciliu, dupa ce aseara, la Spitalul Floreasca, s-a prezentat un pacient pentru o cu totul alta patologie. Pacientul nu avea simptome Potrivit purtatorului de cuvant al spitalului, pacientul nu fusese intr-un context epidemiologic pentru epidemia Covid-19, s-a ridicat .

Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi mutate in vara anului 2021, din cauza pandemiei de coronavirus

Jocurilor Olimpice de la Tokyo vor fi mutate in vara anului 2021, din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia a fost luata in urma unei sedinte telefonice intre premierul japonez Shinzo Abe si presedintele Comitetului International Olimpic.

Olt: Autobuz cu sapte pasageri, blocat din cauza viscolului

Un autobuz cu sapte pasageri a fost blocat marti dimineata din cauza viscolului, pe un drum judetean.

Legendarul saxofonist Manu Dibango a murit din cauza infectiei cu noul coronavirus

Marti, legendarul soxofonist de jazz, Manu Dibango a murit din cauza infectiei cu COVID-19, la varsta de 86 de ani, a declarat Thierry Durepaire, director general al editiilor muzicale ale artistului, relateaza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3069 seconds )