Libnet.ro
UNICEF

21:15

Prognoza meteo ANM, marti 9 iulie. AccuWeather anunta o scadere brusca a temperaturii

Playtech Playtech,
Prognoza meteo ANM, marti 9 iulie. AccuWeather anunta o scadere brusca a temperaturii

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta prognoza meteo pentru ziua de marti, 9 iulie. Meteorologii indica scaderi drastice de temperatura pentru sezonul in care ne aflam. Care sunt maximele zilei? Prognoza ANM pentru marti, 9 iulie: vremea in tara Meteorologii indica o vreme cu mult mai racoroasa decat normalul perioadei, iar maximele se . continuă pe Playtech

VREMEA. Prognoza meteo pentru marti, 9 iulie. Schimbare radicala de temperaturi

Marti, 9 iulie, valorile termice se vor situa usor sub cele caracteristice acestei perioade in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 28 de grade, iar cele minime.

Prognoza meteo: Seceta arde pamantul. Cat de cald se anunta pana pe 29 iulie sice regiuni vor fi lovite de ploi

Vremea se mentine calduroasa in toata tara Sambata, in nord-vest si in zona de munte se vor semnala averse si descarcari electrice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 28 si 35 de grade, in zonele de campie. Pana pe 29 iulie, meteorologii anunta calduri sufocante si ploi din ce in ce mai putine.

Vreme racoroasa in aproape toata tara. Vezi prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Prognoza meteo pentru marti, 9 iulie. Valorile termice se vor situa usor sub cele caracteristice acestei perioade in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 28 de.

Prognoza meteo pentru sambata, 6 iulie. Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii

Sambata, 6 iulie, vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza la munte, iar spre seara si noaptea in nord-vest, unde pe.

Prognoza meteo pentru Bucuresti: vreme caniculara duminica. De luni, revin furtunile

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Potrivit acesteia, azi vremea va calduroasa, temperatura maxima se va situa in jurul a 35 de grade. in noaptea de duminica spre luni, instabilitatea atmosferica se va accentua si vor fi intensificari ale vantului. Luni vor avea loc descarcari electrice si averse torentiale.

Prognoza meteo: Scapam de canicula. Cand se racoreste, unde lovesc ploile si furtunile periculoase

Dupa caldura sufocanta de duminica, de luni temperaturile vor scadea in limitele unor valori suportabile, in jurul a 30 de grade Celsius, in general. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), luni, 8 iulie, vremea se va racori si doar in sudul si sud-estul teritoriului va mai fi calduroasa.

Prognoza meteo: Frigul loveste Romania. Cat scad temperaturile si unde se anunta furtuni devastatoare, cat va ploua

Vin doua saptimini cu fenomene extreme. Desi vremea se va racori in toata tara in urmatoarele zile, instabilitatea atmosferica averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului) va fi accentuata in intervalele 8-11 si 13-16 iulie.

Prognoza meteo: Canicula se intoarce. in ce zone loveste valul de aer cald si de cand se racoreste, cat de mult va ploua

Vremea se anunta deosebit de calda duminica, ajungand sa fie chiar caniculara la orele amiezii in regiunile de campie. Disconfortul termic va fi si el accentuat in mai multe zone din tara. Nu scapam nici de furtuni care vor aparea seara, la inceput in vest, nord si centru si noaptea in restul teritoriului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )