Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 2 octombrie. Anuntul ingrijorator al meteorologilor

Playtech Playtech,
Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 2 octombrie. Anuntul ingrijorator al meteorologilor

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat prognoza pentru ziua de miercuri, 2 octombrie. Din pacate pentru cei care mai sperau la cateva zile cu temperaturi rezonabile, mercurul din termometre va urma sa scada brusc. Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 2 octombrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat faptul ca . continuă pe Playtech

Prognoza meteo ANM pentru luni, 30 septembrie. Cum va fi vremea. Anunt surprinzator

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru luni, 30 septembrie. Sunt anuntate temperaturi mai ridicate decat media normala a acestei perioade, cer variabil si ploi ce vor avea caracter de aversa local in regiunile nord-vestice si centrale, precum si in zonele montane si izolat in rest. Prognoza meteo ANM pentru luni, 30 .

Prognoza meteo ANM, marti, 1 octombrie. Schimbari bruste de temperatura care pot deveni periculoase pentru sanatate

Aministratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru marti, 1 octombrie 2019. Sunt anuntate temperaturi mult mai ridicate decat media normala a acestei perioade, cer senin si vant slab. Valorile termice maxime vor fi cuprinse intre 20 si 29 de grade Celsius, iar minimele se vor incadra intre 7 si 17 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru duminica, 29 septembrie. ANM: anunt despre vreme. Temperaturi de vara

Specialistii de la ANM au emis o noua prognoza meteo, pentru duminica, 29 septembrie. in acest weekend vor exista temperaturi de vara. Iata la ce se pot astepta romanii, in diversele regiuni ale tarii. Prognoza meteo pentru duminica, 29 septembrie Temperaturile vor varia considerabil in anumite regiuni, dar vremea va fi in general frumoasa, in .

Prognoza meteo pentru doua saptamani. De cand se intorc ploile?

ANM a emis prognoza meteo pentru doua saptamani. Iata cum va fi vremea pe regiuni. in Banat, in primele trei zile vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, cu o.

Vine valul de aer polar peste Romania. Prognoza meteo pe sapte zile: scad drastic temperaturile

Cum arata prognoza meteo pe sapte zile, perioada 30 septembrie 6 octombrie. in Romania se va resimti un val de aer polar, in urmatoarea perioada. Daca la inceputul saptamanii care urmeaza vremea va fi calda, temperaturile vor intra intr-o scadere drastica. Prognoza meteo pe sapte zile, perioada 30 septembrie 6 octombrie Tara noastra .

Vremea va fi mult mai calda decat in mod normal. PROGNOZA METEO pana joi

Prognoza meteo pentru luni, 30 septembrie. Vremea va continua sa se incalzeasca si va fi calda, iar in regiunile estice si sudice pe arii relativ extinse chiar deosebit de calda. Temperaturile maxime.

HOROSCOP pentru luna octombrie 2019, cu Mariana Cojocaru. Berbecii au probleme mari de sanatate, Gemeni se izbesc de bariere in destinul profesional

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru luna octombrie HOROSCOP BERBEC HOROSCOPEfectele Echinoctiului de Toamna se vor simti asupra fiecarui nativ din.

Prognoza meteo pe doua saptamani. Cand vine frigul

In primele trei zile ale lunii octombrie, vremea va fi mai calda decat media temperaturilor la aceasta data. Temperaturile maxime se vor situa intre 22 si 28 de grade. intre 4 si 6 octombrie vremea se va raci si maximele vor atinge, in medie, 14-15 grade, conform Administratiei Nationale deMeteorologie ANM).

Prognoza meteo: Un nou val de aer polar loveste Romania. Cand se schimba vremea radical si unde vin ploi violente

Vremea se va incalzi in urmatoarele trei zile pana la valori de peste 30 de grade, insa de la mijlocul saptamanii se instaleaza frigul. Un nou val de aer polar pune stapanire pe Romania. De miercuri, ploi puternice apar in jumatatea de nord-vest a tarii. De altfel, precipitatii insemnate vor lovi toata tara in luna octombrie.

ALERTA METEO: VESTI iNGRIJORATOARE despre VREMEA din Romania! Care sunt judetele vizate...

Administratia Nationala de Meteorolgie ANM) a emis prognoza meteo pentru duminica, 29 septembrie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )