Libnet.ro
UNICEF

13:00

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 9 octombrie. Vremea se incalzeste semnificativ: zonele unde se vor inregistra 25 de grade

Playtech Playtech,
Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 9 octombrie. Vremea se incalzeste semnificativ: zonele unde se vor inregistra 25 de grade

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru miercuri, 9 octombrie 2019. Dupa o perioada in care gradele din termometre au scazut drastic in intreaga tara, vremea se incalzeste semnificativ. Zonele unde se vor inregistra 25 de grade Celsius. Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 9 octombrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au . continuă pe Playtech

Prognoza meteo ANM pentru marti, 8 octombrie. Ploi si temperaturi scazute

ANM a emis prognoza pentru marti, 8 octombrie. Specialistii meteo anunta inca o zi cu temperaturi scazute, insotita de ploi. Din 9 octombrie urmeaza ca valorile termice sa creasca. Prognoza meteo ANM pentru marti, 8 octombrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis o avertizare de vreme rece in toata tara, care .

Prognoza meteo. ANM: vremea se schimba din nou! Val de caldura, dupa ninsori si ploi

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 7 octombrie 4 noiembrie 2019. Prima parte a acestei saptamani va fi marcata de ploi si temperaturi scazute, urmand ca valorile termice sa creasca ulterior si sa depaseasca media normala pentru aceasta perioada. Prognoza meteo ANM pentru intervalul 7 octombrie 4 noiembrie .

Prognoza meteo. Vremea se incalzeste incepand de miercuri. Temperaturile vor ajunge chiar si la 25 de grade

Prognoza meteo pentru marti, 8 octombrie. Vremea se va mentine deosebit de rece. Temperaturile maxime se vor incadra intre 9 si 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -2 si 8 grade, mai scazute.

Prognoza meteo: Se anunta frig si precipitatii in continuare. Unde sunt asteptate lapovita si ninsori

Vremea se mentione deosebit de rece pentru aceasta perioada, iar ploile se vor semnala in cea mai mare parte a tarii. in zonele montane, seara sunt anuntate precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), duminica, 6 octombrie, temperaturile maxime se vor incadra intre 9 si 19 grade Celsius.

Prognoza meteo, in Romania. inceputul de saptamana vine cu ninsori si temperaturi sub 0 grade, potrivit ANM

Specialistii ANM au emis prognoza meteo pentru aceasta saptamana. Se anunta ninsori si temperaturi sub 0 grade. Prognoza meteo, in Romania, potrivit ANM. Ninsori si temperaturi sub 0 grade Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis, duminica, o informare care vizeaza vremea deosebit de rece, precipitatii mixte in zonele subcarpatice si ninsori .

Adevaruri Ascunse. Meteo din batrani pentru luna octombrie

Mihai Voropchievici a prezentat in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse, prognoza pentru luna octombrie valabila pentru toata tara. Se spune asa, ca la 1 octombrie va fi zapada, deci ninsoare. Pe 2 si 3,.

Prognoza meteo ingrijoratoare. Frig si ploi, in urmatoarele trei zile. Cand se va intoarce caldura

Meteorologii au emis o prognoza cu adevarat ingrijoratoare. Se pare ca vom avea parte de temperaturi cu mult sub normalul perioadei in care ne aflam. Care sunt maximele si minimele din urmatoarele 3 zile si cand se va intoarce caldura? Prognoza meteo pentru urmatoarele 3 zile Meteorologii au anuntat faptul ca vom avea parte de .

Prognoza meteo pe doua saptamani. Vremea se incalzeste din 9 octombrie, iar temperaturile vor ajunge la 25 de grade

Meteorologii anunta vreme deosebit de rece pentru aceasta perioada din an in primele zile a prognozei pe doua saptamani, in schimb de pe 9 octombrie se va incalzi, temperaturile ajungand pe 14-15 octombrie chiar si la 25 de grade, in Banat, Crisana. in ultimele zile de prognoza, vremea se va racori usor. Vor fi ploi locale, in general slabe, cu probabilitatea mai ridicata de aparitie in prima zi, in intervalul 10-12 octombrie, precum si in unele zile ale celei de-a doua saptamani.

VREMEA. Prognoza meteo pentru patru saptamani. Schimbari de temperatura de la o zi la alta

Meteorologii de la ANM au emis Estimarea evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor in intervalul 7 octombrie - 4 noiembrie. Saptamana 07. 2019 Valorile termi.

Prognoza meteo: Vremea va incepe sa se incalzeasca de miercuri Luna aceasta vor fi multe zile cu soare si temperaturi ridicate

Temperaturile aerului vor creste incepand de miercuri urmand sa ajunga, in a doua parte a saptamanii viitoare, chiar si la 25 de grade in Lunca Dunarii, potrivit directorului general al Administratiei Nationale de Meteorologie, Elena Mateescu, informeaza Agerpres. Aceasta a aratat, de asemenea, ca pe parcursul lunii octombrie vor fi multe zile cu soare si temperaturi ridicate.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )