Libnet.ro
UNICEF

14:00

Prognoza meteo pentru doua saptamani, 24 iunie 7 iulie. Cat de agresiva poate fi canicula vara aceasta

Playtech Playtech,
Prognoza meteo pentru doua saptamani, 24 iunie 7 iulie. Cat de agresiva poate fi canicula vara aceasta

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 24 iunie 7 iulie pentru toate regiunile tarii. Urmeaza o perioada cu temperaturi ridicate, dar se vor semnala episoadele de instabilitate atmosferica. in orice moment poate fi emisa o avertizare de ploi torentiale, vijelii si caderi de grindina. Prognoza meteo pentru 24 iunie . continuă pe Playtech

Vremea se schimba radical dupa Solstitiul de vara. Prognoza meteo pentru 22 30 iunie

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au actualizat prognoza meteo pentru perioada 22-30 iunie. Se pare ca ne asteapta zile toride si furtuni cu fulgere. Nu scapam de niciun fel de manifestari de instabilitate si de maximele in jurul a celor 30 de grade Celsius ce si-au facut aparitia inca de la inceputul sezonului .

Prognoza meteo pentru luni, 24 iunie. Cerul va avea innorari temporar accentuate

Luni, 24 iunie, vremea va fi in general instabila in majoritatea regiunilor, iar in sud-estul si estul tarii calduroasa, unde si disconforul termic se va mentine ridicat. Cerul va.

Prognoza meteo pentru weekend. Cum va fi vremea in Capitala si in restul tarii

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au actualizat prognoza pentru weekend-ul acesta. Cum va fi vremea in Bucuresti? Prognoza meteo pentru weekend Maxima zilei de sambata este de 32 de grade Celsius, alaturi de o furtuna in unele zone. Vanturile vin din zona de sud-sud-vest a teritoriului Romaniei cu 7 kmh si cu rafale .

Prognoza meteo pentru sambata, 22 iunie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Sambata, 22 iunie, vremea va fi calduroasa indeosebi in regiunile sudice si sud-estice, unde disconfortul termic va fi ridicat, dar si in general instabila. Cerul va fi variabil, cu.

Prognoza meteo pentru vineri, 21 iunie. Nu scapam de ploi

Vineri, 21 iunie, vremea va fi in continuare calduroasa, cu disconfort termic ridicat in majoritatea regiunilor, dar si potentialul pentru instabilitate atmosferica va fi accentuat. Cerul va fi.

Vremea calduroasa va persista, iar disconfortul termic se va mentine accentuat. Prognoza meteo pentru weekend

Vineri 21 iunie)vremea va fi in continuare calduroasa, iar in orele amiezii disconfortul termic va fi ridicat. Temperatura maxima va fi de 30. 32 de grade, indicele temperatura-umezeala ITU) va.

Prognoza meteo pentru duminica, 23 iunie. Vesti incredibile de la meteorologi

in vestul, sud-vestul, centrul si nordul tarii, precum si in zonele montane si submontane, instabilitatea atmosferica temporar va fi accentuata si se va manifesta prin innorari si perioade in care s.

HOROSCOP 24 iunie 2019. Berbecii trec la un nivel superior in relatie, Taurii se simt increzatori

Iata horoscop zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, LUNIE 24 iunie 2019. Venus, planeta iubirii si relatiilor dicteaza ritmul astral al inceputului de saptamana. Venus este in cuadratura cu Neptun.

Curs valutar BNR, luni, 24 iunie: inca o zi de crestere pentru leu

Banca Nationala a Romaniei BNR) a emis un nou curs valutar, luni, 24 iunie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din acest week-end. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7223 lei in scadere cu 0,0010) in luna mai, cursul valutar mediu pentru euro a fost de .

CALENDAR ORTODOX 24 IUNIE. Mare sarbatoare pentru crestinii ortodocsi

Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul este praznuita pe 24 iunie. Aceasta sarbatoare este cunoscuta in popor si sub denumirea de Sanziene sau Dragaica. Sfantul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )