Libnet.ro
UNICEF

08:00

Bateria imensa din Samsung Galaxy Note 9 a fost confirmata

Playtech Playtech,
Bateria imensa din Samsung Galaxy Note 9 a fost confirmata

Ne apropiem de lansarea oficiala a celui mai nou smartphone al Samsung si zvonurile aparute pana acum incep sa fie confirmate. Aceasta confirmare ar trebui sa te bucure. Agentia de telecomunicatii din Brazilia a confirmat faptul ca Samsung Galaxy Note 9 va avea o materie imensa. Documentul de certificare al agentiei nu dezvaluie prea multe []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy Note 9 apare in noi imagini neoficiale

Samsung Galaxy Note 9 a fost dezvaluit din nou, in alte imagini pe internet, iar acestea iti ofera mai multe detalii despre viitorul telefon. Mai e putin pana la lansarea oficiala a lui Samsung Galaxy Note 9 si, prin urmare, imaginile cu noul telefon distribuite pe internet se apropie tot mai mult de realitate si [].

Samsung Galaxy Note 9 apare in cea mai buna imagine de pana acum

Samsung Galaxy Note 9 va fi lansat in august. Pana atunci mai e timp de zvonuri si poze scapate pe net. Azi avem o imagine destul de buna. Samsung Galaxy Note 9va fi un pic mai bun decat Galaxy S9. Totodata, va avea un stylus wireless ceva mai bun decat pana acum. Seria Note, spre [].

De ce chiar vei folosi stylusul care vine cu Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note s-a remarcat mereu cu un S Pen mai mult sau mai putin util. in 2018, chiar va fi bun si ar trebui sa nu-l pierzi. Samsung Galaxy Note 9 va fi prezentat oficial pe 9 august. intre timp, au aparut imagini mai bune cu telefonul, dar si o lista cu optiuni pe [].

Samsung Galaxy Note 9 apare in toata splendoarea intr-un video

Samsung Galaxy Note 9 este foarte aproape de lansare, asa ca avem ocazia sa vedem un telefon complet, impachetat in cutia originala. Daca in cazul unor fotografii sau al unor imagini render putem vorbi despre simple creatii ale fanilor, care ar putea fi neconforme cu realitatea, cand ai de-a face cu telefonul in carne si [].

Samsung ar putea anula seria Galaxy Note dupa lansarea din 2018

Samsung Galaxy Note 9 va fi prezentat in mai putin de-o luna. Totusi, acesta ar putea fi si ultimul model din serie, daca este confirmata o informatie neoficiala. Samsung Galaxy Note 9 va fi prezentat in prima jumatate a lui august. Daca sunt confirmate informatii neoficiale obtinute de-o publicatie din Coreea de Sud, acest model [].

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Masura a fost confirmata la tribunal! Cat mai ai voie sa circuli in Romania

Tribunalul administrativ federal din Leipzig, Germania, a anuntat ca orasele au dreptul sa interzica circulatia autovehiculelor diesel vechi, pentru a aduce nivelul de poluare a aerului in conformitate cu normele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )