Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bisericile, obligate sa se inregistreze la Fisc daca vor reduceri de taxe

Playtech Playtech,
Bisericile, obligate sa se inregistreze la Fisc daca vor reduceri de taxe

Bisericile din Romania vor fi obligate sa se inregistreze la Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) daca vor reduceri de taxe. ANAF infiinteaza Registrul. continuă pe Playtech

Bisericile, obligate sa se inregistreze intr-un registru al Fiscului. Care este motivul

Toate bisericile sau orice alte entitati de cult vor fi obligate sa se inregistreze intr-un registru gestionat de ANAF, Fiscul anuntand ce formulare trebuie sa completeze.

Bisericile, obligate sa mearga la Fisc, dar nu pentru a plati taxe mai mari

Fiscul a anuntat ca va obliga Bisericile sa se inregistreze intr-un registru special si le va pune la dispozitie si documentele necesare. Nu inseamna insa ca vor plati impozite mai mari. Registrul la care face referire ANAF vizeaza organizarea Registrului entitatilor/unitatilor de cult pentru care se acorda deduceri fiscale. Cu alte cuvinte, acele entitati din [] .

La Timisoara incepe campania anticabluri aeriene / Primar: Vom taia pur si simplu cablurile aeriene. Cetatenilor sa le fie clar ca nu primaria va fi de vina daca vor ramane fara semnal TV si internet

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a anuntat, marti, ca municipalitatea va incepe o campanie pentru inlaturarea cablurilor aeriene din oras, in conditiile in care acestea reprezinta si pericol public, multi stalpi fiind deja inclinati sub greutatea lor, iar operatorii de servicii nu au inteles cu vorba buna sa le transfere in subteran. El le-a transmis timisorenilor care vor ramane fara semnal TV sau internet ca nu va fi din vina primariei, ci a furnizorilor de servicii, care nu vor sa inteleaga ca nu se mai poate continua cu acest aspect groaznic dat de cablurile aeriene.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )